De Nederlandse politicus en voorman van de Partij voor de Vrijheid (PVV) heeft deze week aangekondigd aangifte te gaan doen tegen Minister-president Mark Rutte. De reden hiervoor is dat het beleid van zijn regering migranten voortrekt boven mensen die al in Nederland wonen. Geert Wilders is de leider van de grootste oppositiepartij n de Tweede Kamer en klaagt met regelmaat het beleid van de regering aan op het gebied van migratie. Tot op heden heeft nog geen andere partij zich bij deze aangifte aangesloten. Naar eigen schrijven zijn er al meer dan 10.000 steunbetuigingen voor de aangifte tegen Rutte.

Op een nieuwe webstek laat Geert Wilders het publiek het volgende weten waarom hij overgaat tot deze stap;

Ik zeg: genoeg is genoeg. Wij worden als tweederangs burgers behandeld in ons eigen land. De politiek denkt aan iedereen behalve aan de Nederlanders.

Als er iemand in Nederland onterecht ongelijk wordt behandeld is het de Nederlander zelf. Er zijn talloze voorbeelden van.

Daarom ga ik aangifte doen tegen Mark Rutte. Wegens discriminatie van Nederlanders. Steun mij!

Over de kosten en in de inbreng van vluchtelingen en andere migranten is hier en daar discussie. Op basis van de cijfers blijkt echter wel dat migratie een enorme kostenpost was en zal blijven voor de Nederlandse samenleving. Alle zaken die door Geert Wilders naar voren worden gehaald, zoals het gratis verstrekken van zorgverzekeringen en woningen, zijn inderdaad kosten die tot liefdadigheid moeten worden gerekend en uit de zakken van de belastingbetaler moeten komen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Geert Wilders doet aangifte tegen premier Rutte vanwege discriminatie Nederlanders”

  1. Volledig eens met geert wilders 👍

  2. Ook hier bij ons in Belzjikistan wordt autochtonofobe discriminatie hypocriet politiek-correct ontaard gecamoufleerd als “positieve actie”(sic). Wat zou er dan zo “positief”(sic) zijn aan allochtonen politiek-correct positief(sic) te discrimineren, ergo objectief-correct vooruit te steken, ten nadele van door het PoCo-Systeem immer verguisde autochtonen, UNIA ?
    Het PoCo-Systeem trakteert WEL een “Minderhedenforum” op subsidies maar autochtonofoob discriminatoir GEEN “Meerderhedenforum” ! Zo doet Liesbeth Homans het toch, laten we elkaar ter zake “geen Liesbeth noemen”, Liesbeth die intussen doet alsof ze met UNIA in de clinch gaat maar wel BLIJFT subsidieëren.
    Nochtans worden dergelijke subsidies overwegend gefinancierd met belastingsgeld der ethnische meerderheid, autochtonen, bij wie het hoogste debiet aan allerlei belastingen wordt afgeperst en afgetroggeld juist omwille van onze numerieke meerderheid ! “Politiek-correct stank als autochtone dank” hé Liesbeth Homans. Terwijl blijft het PoCo-Systeem maar leugenachtig raaskallen : “Alle Belgen gelijk voor de wet”(sic) !

  3. Een Hart voor Wilders, Net zoals hier het Vlaams Belang of in het Belang van Vlaanderen bazuint al tientalen jaren dat wij gediscrimineerd worden door eigen politiekers die geen haar op hun
    ( Sorry) kloten hebben , walgelijk.

  4. immigratie en asiel kost jaarlijks 8 mlljard euro, dus niks gratis

Trending

%d