Rechter verbiedt Kerststal in Hénin-Beaumont en geeft boete aan FN-stadsbestuur

Kerst komt eraan! Leuk! Maar Moslims zijn bang van Maria en Jozef en al zeker van kinneke Jezus, althans dat denkt communist en wereldverbeteraar David Noël (what’s in a name!) van de PCF (Parti communiste français). En dus vond hij dat er dit jaar in zijn gemeente Hénin-Beaumont (Frankrijk) géén Kerststal mag staan vanaf dit gezegende jaar. Een klacht tegen de gemeente volgde. “Hahaha, goed gelachen,” dacht iedereen. “Wat een zever,” dacht iedereen. “Hier komt ‘ie niet mee weg, die zure commie!” dacht iedereen. Maar dan had men niet op het Hof van Beroep gerekend dat de klacht behandelde én gegrond verklaarde: “weg met de Kerststal!” zo oordeelde een verdwaasde ‘rechter‘. Echt waar! Het was gedaan met lachen. Bovendien krijgt de gemeente, bestuurd door een Front National-burgemeester, er een boete bovenop van niet minder dan 1500 euro. En aan wie moet die betaald worden? Aan zure commie David… Afwachten nu hoe het afloopt in Béziers, waar de Kerststal illegaal (!) werd verklaard door niet minder dan de Raad van State van Frankrijk. Burgemeester Robert Ménard weigert zich immers bij het verbod neer te leggen en zal op 4 december naar traditie de Kerststal laten inzegenen.

kszc.jpg

11 comments

 1. Iedereen die zijn of haar kerststal plaatst ,moet een foto maken en met honderden op internet zetten totdat ze er strontziek van worden ..duizenden is nog beter Wij leven in Nederland weet je nog wij zijn Nederlanders Als we alles toelaten kunnen we en mogen we niets meer ,,en die vlieger gaat niet op niet door de buitenlanders ….

 2. Ja links wil onze cultuur totaal vernietigen, eerst zwarte Piet nu ook het kindje Jezus!

 3. Als atheïstisch flamingant vind ik het correct dat de overheid zich absoluut neutraal gedraagt ivm religie. Maar voor private personen geldt een absolute vrijheid van godsdienst. Kerststallen mogen, naar mijn politieke overtuiging, geplaatst worden voor kerken e.d.m., maar niet voor of door overheidsgebouwen/instanties.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Waarschijnlijk hadden ze hem gevraagd om voor ezel te spelen. Maar daarvoor had hij dus geen stal nodig…

 5. Dat is toch wel nep nieuws zeker? Op wat grond heeft die rechter geoordeeld?

  1. Wij moeten met zijn allen dus de Nederlanders allemaal met kerst een stalletje zetten ,,en dan een foto op facebook ,,Wij zijn Nederlanders en geen Nederige landers Het is ons land onze cultuur en daar blijven ze met hun handen van af Als het iemand niet aanstaat ,,Moet diegeen maar naar een ander moslim land gaan verhuizen ,,En als onze regering dit allemaal toestaat ,,,Nou dan flikkeren ze ook maar op , Wij zijn Nederlanders en dat zullen we altijd blijven met onze gewoontes ,,,Geen kerst geen Piet wat mogen we wel en wat mogen wij niet !!!!


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.