Een van de laatste acties van de patriottische beweging PEGIDA heeft onder politieke deugmensen voor ophef gezorgd. De actie betrof een pastoor die de nieuwbouwgrond voor een moskee met varkensbloed besprenkelde. Vervolgens werden er Kamervragen over deze actie gesteld, omdat de actie niet iedereen kon bekoren. De organisatie zou ‘anti-democratisch’ zijn en daarop liet de verantwoordelijke Minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker weten dat PEGIDA in de gaten wordt gehouden door de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).

De vragensteller van de PvdA haalde in het debat alle deugtaal uit de kast. Zo zou volgens haar PEGDA democratische besluiten weerspreken, met vreselijke, ondemocratisch acties. Ook zou de organisatie ondemocratisch handelen en natuurlijk haatzaaien. Zelf nam ze afstand van de actie, om vervolgens graag te vernemen wat de juridische mogelijkheden zijn om PEGIDA te bestrijden.

Uit de antwoorden van Minister Dekker leren we dat hij deze actie ‘onnodig kwetsend’ vindt, maar heeft dus ook in alle ernst en vol overleg met de overheidsorganisatie die zich met terrorisme zou moeten bezighouden. Hij zegt daarover o.a. het volgende;

Ten tweede volgen we antidemocratische en extremistische groeperingen ook in Nederland. Volgende week of de week daarna ontvangt u weer een nieuw dreigingsbeeld van de NCTV waarin ook aandacht zal worden besteed aan PEGIDA. We zien dat die groep in Nederland steeds kleiner wordt maar ook wel steeds radicaler lijkt te gaan worden

Bekijk hieronder de bewuste actie van PEGIDA en oordeel zelf;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Nederlandse Minister: Coördinator Terrorismebestrijding houdt PEGIDA in de gaten”

 1. Niemand maakt mij wijs, dat een echte R.K. Pastoor met varkensbloed de betreffende nieuwe
  bouwplaats voor die moskee gaat wijden! De man ziet er ook nogal vreemd uit met zijn hoofd-
  bedekking. Wijden wordt gedaan met wijwater.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Dit is gewoon SUPER van deze geweldige man als Pastoor


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Die pastoor is in elk geval wel mee met zijn tijd. Met wijwater zou het bijlange na niet zoveel effect hebben gehad. Hij had misschien ook nog de kop bij de poort kunnen laten liggen. Zou nog veel krachtiger gewerkt hebben.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. In Nederland lopen blijkbaar ook veel Extreem Linksen rond met een lege hersenpan die het nog niet door hebben dat de dreiging niet van Rechts komt maar uit hun eigen hoed Links en daar de Pislam bij is de zaak compleet.

Trending

%d bloggers liken dit: