Opnieuw rellen met vreemdelingen in Brussel. Opnieuw geen kordaat politieoptreden. “Pas na drie kwartier kwam de politie ter plaatse…!” lazen we hier en daar op de sociale media. De buurtbewoners keken er met lede ogen naar. Opnieuw gesneuvelde ramen. Opnieuw beschadigde wagens. POLITICI DOE ER IETS AAN! Genoeg is genoeg, Brussel is wel degelijk een Hellhole! En geen praatjes deze keer beste Jambon en Francken, actie! Ingrijpen! NU!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Hey regering, Brussel brandt opnieuw! Waar zitten jullie? Geen woorden, maar daden! Nu!”

 1. Ik zal in verband hiermee eens en heel goeie, korte, maar weliswaar erg schuine mop vertellen. Ge moogt ze tussen pot-&-pint “aan den toog” voortvertellen, het is echt een heel goei mop. Houd u vast aan uw bretellen want hier komt ze. Zit ge stevig genoeg op de barkruk, want hier volgt ze, ongezouten en cru ; “Diversiteit is een verrijking”, hahahawoehoeHAHAHAWOEHOEHAHA ! Ik weet het, welvoeglijkaards vinden het een schunnige mop, stijl “hoe vettiger, hoe prettiger” en ik beken, dat is de allervettigste en allerschunnigste mop die ik ooit gehoord heb en voorzeker ooit zal te horen krijgen. Vertel die vuile mop dus nooit aan kinderen want die zouden dat vermoedelijk niet kunnen relativeren, denken dat het gemeend is en dus geen mop zou zijn, buitenmatige voorzichtigheid is dus geboden om hen niet te mismeesteren voor de rest van hun leven ocharme.

 2. Denk niet mensen dat dit onwetenheid is van de regeringen, het is allemaal onderdeel van een vooropgezet plan! Ik scrijf hier momenteel een boek over, wt er allemaal speeld!

 3. MEN OOGST WAT MEN GEZAAID HEEFT DUS EIGEN SCHULD DIKKE BULT Zeg toch we hebben toch een fijne regering een samenraapsel van lapscheten en bladluizen


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. De laatste keer dat er op betogers geschoten is dateert geloof ik van vijftig jaar geleden toen ze in Zwartberg op de mijnwerkers schoten.
  Het wordt hoog tijd om weer eens te oefenen, maar ja, toen hadden we nog rijkswacht en die hadden nog iets te zeggen. Nu mogen wij onze muil houden en zorgen dat Dop en OCMW over voldoende geld beschikken om die gefrustreerden uit de nood (?) te helpen..


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 5. Het komt erop neer dat we allen wapens in huis moeten halen om onszelf te beschermen tegen dit geweld dat zich uiteindelijk zal uitbreiden over heel België, erg, heel erg is dit en de regering heeft hier fout aan want ze hebben nooit ingegrepen en ze laten doen zonder dat er ooit serieuze straffen waren, best is al wie ze hiervoor kunnen oppakken voorgoed het land uitzetten met ouders en broers en zussen en onmiddellijk stoppen/terugkeren van kindergeld, leefloon, dop of invaliditeit. Wij moeten dit in hun land ook niet doen.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  1. Hun ouders zullen dan wel moeite doen om hun te berispen en straffen zodat ze zich zouden gedragen.


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 6. We zullen in Europa zelf de macht in handen moeten nemen, onze regeringen zullen niets doen! Het zijn volksverraders!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d