[VIDEO] Marokkanen plunderen winkels en verwoesten Brussel

Om een voetbalmatch te ‘vieren’ hebben honderden Marokkaanse moslims gisteren in Brussel een ravage aangericht.  Ze plunderden winkels van niet-moslims, vernielden auto’s, en richtten overal vernielingen aan.  Door het lakse bestuur moest de politie lang afzijdig blijven.

Toen de politie eindelijk mocht ingrijpen werden ze aangevallen met de kreet ‘politie, weg van de straat’.  22 agenten raakten gewond.

Er waren ook rellen in Parijs, Rijsel (Lille), Den Haag, Amsterdam en vele andere West-Europese steden.  In Budapest, Moskou en Warschau bleef alles rustig.  Hier de harde ongecensureerde beelden!

5 comments

  1. Een probleem dat niet vooreerst benoemd mag worden kan onmogelijk met de adequate maatregelen opgelost geraken. Eerst “herkennen” en daarna “erkennen”. Het waren allochtone wandaden ; vandalisme en plunderingen. Politiek-correcte Gutmensch censuur en dito Oikofobie belet objectief-correct nodige remedies !

  2. Als de Gentse supporters de Vlamingen helpen met een verhuis worden ze meteen in de bak gedraaid en zijn het hooligans.
    Wanneer onze bruine vrienden de boel kort en klein slaan en uw auto in de fik stekenheeft niemand iets gezien en spreekt met over relletjes.
    Goed bezig onze politiekers.

  3. Zou autochtonofoob racisme deels of geheel het motief kunnen zijn of mag dat wegens politiek-correcte censuur niet objectief-correct onderzocht worden ????? Werd er inderdaad niemand van het crapuleuze roedel opgepakt om stigmatisering van “racisme”(sic) politiek-correct te vermijden ? Hoe lang zal crimineel gedrag binnen dit bevolkingssegment nog quasi negationistisch overdekt BLIJVEN met een politiek-correct camouflagenet ter xenofiele PoCo-propaganda ? Het PoCo-Systeem minimaliseert dergelijke excessen immer omdat het voornaamste dogma der Linkse Kerk : “Diversiteit is en verrijking”(sic) blijkbaar kost wat kost overeind dient gehouden, rechtstreeks tegen beter weten in, cfr de dwarsdoorsnede van onze gevangenispopulatie.

  4. Eens maft en leeghoofd altijd leeghoofd en maft, dat zandvolk kan zich niet aanpassen en de Politiek ziet dat niet??? Ofwel zijn het ook leeghoofden in de Wetstraat daar is veel kans toe

  5. De Grote schuld ligt aan de politie en politiek ….ze gaan storm oogsten ..laat hun Brussel Marrokaans met de grond gelijkmaken eigen schuld dikke bult En VLAMINGEN politie uit kennissenkring verwijderen…

Comments are closed.