De islamoloog Tariq Ramadan, in het recente verleden naar Rotterdam gehaald als bruggenbouwer, wordt in meerdere landen van verkrachting beschuldigd. Inmiddels hebben al twee vrouwen aangifte tegen hem gedaan. Een aantal anderen zouden ook voornemens zijn om dezelfde stap te ondernemen. Ramadan spreekt zelf van een lastercampagne. De islamoloog werd bekend door zijn dubbele houding inzake de islam, op de voorgrond sprak hij verzoenende taal, maar promootte achter de schermen een keihard islamisme.

Volgens de laatste bronnen uit de Franse media gaat het inmiddels om een viertal vrouwen die zouden zijn aangerand, drie vrouwen uit Frankrijk en één uit België. De vrouw die dit alles in gang zette heet Henda Ayari, zelf een voormalig islamist, die ondanks de angst voor dreigementen dit naar buiten bracht. Volgens Ayari gebruikt Tariq Ramadan de islam om zijn seksuele opwellingen te bevredigen. Inmiddels berichten media uit Zwitserland dat de hoogleraar, toen hij op een basisschool werkzaam was, met tenminste vier kinderen seks zou hebben gehad.

Van 2007 tot en met 2011 werkte Ramadan in Nederland. Hij kreeg een aanstelling als hoogleraar bij de Erasmus Universiteit en werd integratieadviseur en bruggenbouwer bij de gemeente Rotterdam. Toen men erachter kwam dat men van doen had met een islamist die anti-westerse opvattingen erop nahield werd hij begin 2011 onder druk van rechtse politieke partijen ontslagen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Islamitische bruggenbouwer Tariq Ramadan meerdere malen van verkrachting beschuldigd”

 1. “Bruggen bouwen” zou dat een positie uit de Kamasutra zijn volgens deze muzelman ?

 2. Frederik Van der Linden

  islamoloog komt van islamoliegt.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Islamoloog,theoloog enz… ze liegen allemaal want, het zijn niet meer of niet minder dan “sprookjesdeskundigen”.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Ach, het is hun cultuur zouden onze criminele regenten zeggen!

 5. Ratteke-Maurice

  Allee een wolf met een schapenvacht zoals ze allemaal zijn die hoogopgeleiden en universitairen, wanneer gaan de ogen eens opengaan van de heel domme politici hier in Europa of moeten wij als europeanen verdwijnen ? NOOIT

Trending

%d