Martin Sellner weerlegt laster tegen Defend Europe

Afgelopen weken trok de leugenpers in heel Europa van leer met een grote leugen- en lastercampagne tegen de mannen van Defend Europe. De laatste waren afgelopen zomer de Middellandse Zee opgevaren om de grootschalige, illegale immigratie voor het grote publiek in kaart te brengen. Voor de leugenpers was dit een doorn in het oog, de laatste door hen verspreide fabel is dat mannen van Defend Europe de ingehuurde bemanning bewust zouden hebben verwaarloosd en zonder voedsel op de zee hebben gelaten. Voorman Martin Sellner voelde zich genoodzaakt om de laster te weerleggen.

Om nog maar even het project ‘Defend Europe’ samen te vatten. Regeringen, oligarchen, NGO’s en mensensmokkelaars steunen de immigratie-invasie en enkele jongeren met een gehuurd schip (de bekend C-Star), bemanning en wat gelden van donateurs eisen dat hier een einde aan komt. Zoals u begrijpt is de laatste groep ‘gevaarlijk’ en ‘rechtsextreem’, althans dit is wat u leest wanneer u een willekeurige krant openslaat.

In een uitgebreide youtube-video (via deze verwijzing) weerlegt de identitaire voorman Martin Sellner één voor één de leugens die door pers worden verspreid. Zo zou men de ingehuurde bemanning op zee achter hebben gelaten zonder voedsel en drinken. Het tegendeel is waar, men probeert hen te ondersteunen, maar door de gevoerde hetze kan me niet meer in alle havens aanmeren. Daarnaast heeft men bijvoorbeeld te leugen verspreid dat er gewapende bewakers (en wapens) aan boord zouden zijn. Niet waar uiteraard.

Tevens wrijft de pers de identitairen aan de ingehuurde bemanning te hebben voorgelogen over de risico’s en het doel van de tocht. Ook dit is helemaal onjuist, men heeft gewoon verteld wat het doel van de tocht was en ook de mogelijke gevaren voorgelegd en dit ook in de geldelijke beloning laten weerspiegelen. Het zijn kortom volledig verzonnen aantijgingen, een hetze van de pers tegen één schip en een paar moedige jongeren.

3 comments

  1. Zo zie je maar keer op keer hoe ze proberen om ons te belazeren die mannen doen goed werk die proberen ons te behoeden dat er nog meer van die gelukzoekers hier binnen komen en al die huichelaars in Brussel willen ons laten geloven dat wat hun doen niet klopt doorgaan mannen jullie zijn helden 👍👍👍👍

Comments are closed.