In Venlo werd men voor de tweede maal in korte tijd opgeschrikt door een dodelijke schietpartij. Afgelopen woensdag werd op klaarlichte dag een man neergeschoten. Na deze gebeurtenis werd het onrustig in het stadsdeel Blerick en moest de politie meerdere malen ingrijpen om de rust te bewaren. Als snel werd duidelijk dat het ging om een confrontatie tussen Turken en Antillianen en dat dit de aanleiding was voor de dodelijke schietpartij. De dader van de schietpartij is inmiddels aangehouden, dit na een hoop onrust en grote inzet van politie.

Zodra men in de buurt weet dat er een iemand van Turkse afkomst om het leven is gekomen, komen er rap talloze mensen de straat op. Men blijkt de weten dat er nog enkele daders zich in een specifiek flatgebouw bevinden en wil hen hieruit gaan halen. De mobiele eenheid moet zelfs kom opdagen om de boel enigszins tot bedaren te kunnen brengen. Er ontstaat een uiterst gespannen sfeer en de politie belooft de daders snel op te sporen.

In deze buurt is het vaker onrustig. Naast allerlei andere criminele activiteiten en de onprettige sfeer, is de bewuste schietpartij van woensdag al de vierde in acht maanden tijd. De buurtbewoners zijn uiteraard angstig vanwege al dit geweld. Burgemeester Scholten van Venlo toont begrip voor de angst en de woede van de buurtbewoners. Hij heeft toegezegd dat er de komende tijd extra politie wordt ingezet in Blerick.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Geweld en schietpartijen in Turks stadsdeel Venlo”

  1. “Diversiteit is een verRIJKing” of eerder een “verZEIKing” ? Doe net als ik eens deed, ettelijke maanden geleden , een toevallig vertrouwelijk, gesprek tussen-pot-en-pint met twee cipiers die na hun dienst, niet in uniform, aan de café toog een objectief-correct relaas gaven over de dwarsdoorsnede van onze gevangenis populatie, zonder enigerlei eufemisme aan te wenden ter politiek-correcte censuur. De PoCo-pers gazettenpraat schrijvelaars zullen het u immers NOOIT meedelen.

  2. […] Geweld en schietpartijen in Turks stadsdeel Venlo […]

  3. Het maakt het land echt veiliger met multieculti, het wilde westen is er niks bij!

  4. Ratteke-Maurice

    Men oogst wat men heeft gezaaid, zoveel is zeker. Dank je wel Politici, Dank je wel Merkel, Dank je wel laffe gatlikkers van de mafiozie Europa Dank je wel zuipschuit Junker. Dank je wel Gents Konijn, Mijn god zal je beoordelen over je laffe daden in zijn ogen en de mijne staan tranen van boosheid

Trending

%d bloggers liken dit: