Moderne kunst in Parijs met geschifte bijdrage uit Nederland

De Franse journalist Vincent Lapierre deed recent verslag van een tentoonstelling van hedendaagse kunst in hartje Parijs, dus beeldende kunst die vandaag de dag is gemaakt. (zie hier voor de reportage) Dergelijke kunst is met reden kosmopolitische kunst te noemen, want het poetst alle morele grenzen weg en presenteert iets uit de geestenspinsels van de kunstenaar. Dat leidt dan ook tot wat men met recht geesteszieke kunst kan noemen. Bij deze tentoonstelling waren ook werken te zien van de Nederlander Joep van Lieshout en die presenteerde het om het absolute dieptepunt te presenteren. Beoordeelt u zelf;

5 comments

  1. Racisme ? Doet me denken aan een schaap en bijgevolg aan…

  2. Aïsja en Mohammed in branden en het kunstwerk zal dra tot schroot herleid worden.

  3. Aan de hand van de kleur van dat Lieshoutje mag ik veronderstellen dat dit “geitenneukertje” getiteld werd…

  4. Zot zijn doet geen zeer, debiel ben je geboren zoveel is zeker, de nageboorte is behouden de rest ligt bij Animalia Dnderleeuw

Comments are closed.