Het is algemeen geweten: we lijden hier in het Westen aan een soort ‘schaamte’ voor bepaalde zaken uit het verleden. Die schaamte begint evenwel groteske vormen aan te nemen, want niet alleen worden er momenteel in de Verenigde Staten standbeelden van ‘foute’ generaals van de geconfedereerde zuidelijke staten uit publieke ruimten weggehaald of vernield, ook hier in Europa begint de politiek correcte waanzin totaal de pan uit te swingen.

Zo kon u onder andere vernemen dat in Lanaken de Cyriel Verschaevestraat plaats moet maken voor een Anne Frankstraat(!), dat in Duitsland alle nummerplaten met daarin de cijfers  4, 8, 14, 18, 28 en 88 niet meer mogen worden uitgereikt, vanwege een zogezegde link met Hitler en dat in Italië de afbeelding van Mussolini verboden zal worden.

De decennialange linkse indoctrinatie op onze scholen heeft dus duidelijk effect gehad. Alles wat nog maar van ver als ‘fout’ beschouwd kan worden, moet op de schop. Men is hier in het Westen duidelijk niet meer in staat om bepaalde feiten in hun historische context te zien.

Wat voor ons tegenwoordig ‘fout’ lijkt, was dat vroeger zeker niet. Waarom zouden de Duitsers bijvoorbeeld niet fier mogen zijn op de verwezenlijkingen van de Wehrmacht tijdens de twee wereldoorlogen? Alsof Duitsland het enige land ooit is geweest dat oorlogsmisdaden zou hebben begaan. Een land dat erin geslaagd is om in amper vijf weken tijd Frankrijk op de knieën te dwingen, en in enkele maanden tijd heel West-Europa heeft veroverd, mag daar zeker trots op zijn.

Zelfde in Italië: om te beginnen was –ondanks hetgeen de propaganda beweerde- Mussolini geen ‘dictator’: alle beslissingen moesten worden goedgekeurd door de Victor Emmanuel III, de toenmalige koning van Italië. Dat is bovendien de reden dat de monarchie werd afgeschaft na de tweede wereldoorlog. Bovendien bracht het fascisme een periode van veiligheid, kracht en orde.

Ook over ons koloniale verleden zijn we dikwijls onterecht beschaamd. Er zijn tegenwoordig zelfs veel Afrikanen die terug willen naar de tijd van de kolonies, omdat ondanks de negatieve kanten, er toen tenminste infrastructuur was, en er ziekenhuizen en scholen waren. Nu heeft men enkel ellende (stammenoorlogen, hongersnood, uitbuiting door dictators,..)

Over bijvoorbeeld de Arabische slavenhandel zwijgt men hier in het Westen dan weer in alle talen.

Als je ziet hoe men in Mongolië Djenghis Khan vereert, met een 40 meter hoog stalen standbeeld: het contrast kan niet groter zijn. En dat terwijl Djenghis Khan (naar Westerse normen) één van de grootste massamoordenaars uit de geschiedenis is.

Neen, laat ons gewoon respect hebben voor het verleden en het niet proberen uit te wissen.

Standbeeld Dzjengis Khan

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

6 reacties op “[OPINIE] Westerse zelfhaat”

 1. Na WO II probeerden n.b. alle strijdende partijen, zowel de Duitsers, Japanners, !Italianen, Russen, Amerikanen, Engels e.v.a., de geschiedenis zodanig te herschrijven, zichzelf te gaan verloochenen, bedriegen en voor te liegen omdat ze zich als echte helden zagen zonder enige zonden of als slachtoffers die zogenaamd door hun eigen regeringen waren misleid.
  Dat er thans in Europa een stel linkse blauwe jakhalzen proberen om de huidige generaties schuldgevoelens aan te praten en het westen zodanig te veranderen dat je hiermee zelfs nog beter de hele mensheid kunt gaan afschaffen is al erg genoeg! Het is namelijk (en gelukkig!) totaal onmogelijk voor de gehate linkse elite om iedereen HIER zodanig te veranderen zoals zij willen want dat je een hoop geld en macht hebt maakt je nog niet tot ieders meester!
  Daarbij is allang bekend dat mensen die zich als een kudde schapen of als gehypnotiseerde ratten (Rattenvanger van Hamelen) naar spannende uitdagingen laten lokken er snel achter komen dat het bijna net als een heelal-reis in een raket is. in het begin lijkt het zo mooi om met een raket de ruimte in te vliegen maar hoe hoger men gaat hoe ongemakkelijker men zich meestal voelt, men weer heimwee krijgt en dus wordt terugverlangt naar de Aarde maar dat meestal onmogelijk is omdat een raket nou eenmaal het duister tegemoet vliegt!
  De politiek-correcte waanzin zorgt er alleen maar voor dat de linkse westerse zelfhaters, die dit land willen ombouwen en de mensen willen hersenspoelen of tot zelfverloochening dwingen, zichzelf alleen maar gehater maken bij anderen en als ze dan eventueel ooit eens worden bedreigt, mishandeld of hun spullen vernield dan moeten ze opeens aan huilie huilie doen of medelijden met zichzelf hebben!
  Wie zijn oude vrienden voor nieuwe wil omruilen en daarin teleur wordt gesteld hoeft namelijk niet meer te verwachten dat hun vroegere vrienden hen weer terug willen omdat linksen de islam al een steen des aanstoots zijn geworden in Europa en uiteindelijk aan hun eigen waanzin ten onder gaan als een instortend en brandend flatgebouw!

 2. Links is als in het boek 1984 van George Orwell

 3. Links is baas in de scholen … zo kunnen ze hun gif het best verspreiden, te beginnen bij de kleinsten. Jammer voor de jeugd en ons volk.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Gelukkig komt er alleszins voorlopig nog geen politiek-correcte Rue Marc Dutroux of ter ere der PoCo-fossielen een Mei-68-laan……

 5. Dit is op toodlessss herblogd.

 6. […] Lees verder>>> […]

Trending

%d bloggers liken dit: