Deze week berichtte (via Youtube) de bekende Oostenrijkse voorman van de identitairen Martin Sellner over een mislukte infiltratie van een journaliste. In het Verenigd Koninkrijk ging een nieuwe afdeling van de Génération Identitaire van start en dat noopte de leugenpers blijkbaar om actief te gaan stalken. Een hilarisch tafereel daar de persoon met een opzichtige pruik en bril naar een bijeenkomst van de organisatie was afgereisd en direct voor iedereen opviel. Ze had eerder middels verzonnen interesse de organisatie benaderd, om zo binnen in de werking te geraken, die echter gewoon voor alle journalisten vrij toegankelijk is.

De journaliste die hier voor schut ging betrof de Oostenrijkse Julia Ebner van VICE, die tevens werkzaam is bij een de Londense links-liberale denktank Isd Global. VICE Media is een Amerikaans mediabedrijf dat zijn investeringen van allerhande oligarchen krijgt en in lijn met het Amerikaans buitenlandbeleid een links-liberale koers volgt. Dat betekent dat het onder andere vol staat met samenzweringstheorieën over ‘extreemrechts’.

Dergelijke infiltraties en de artikels die hierop meestal volgen worden gemaakt uit naam van de strijd tegen ‘extremisme’. Populair in linkse kringen is de opvatting dat kritiek van rechtse activisten op het beleid van de Europese regeringen ‘extremisme’ zou zijn. Dit moet natuurlijk bestreden worden en dat doet men dan door het vehikel nieuwsorganisatie te gebruiken om verhalen van angst en drama de wereld in te helpen. Maar de methodes om informatie te vergaren zijn dus niet altijd even slim als men zelf denkt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Mislukte infiltratie VICE-journaliste bij Génération Identitaire, met pruik en al”

  1. Vice zijn dezelfde smeerlappen die Christopher Cantwell in de cel hebben “geholpen” met hun achterlijke documentaire van enkele maanden geleden. De waarheid is zo verdraaid dat stalin himself het niet beter had kunnen doen.

    Cantwell doet zijn podcast (internet radio) momenteel vanuit de cel.

    https://radicalagenda.com/

Trending

%d bloggers liken dit: