De bazen van Duitsland zijn gek geworden – voor zover ze dat nog niet helemaal waren natuurlijk. Want nu zijn ook nummerplaten knetter-nazi! Het is te zeggen, alle nummerplaten met daarin de cijfers 4, 8, 14, 18, 28 en 88 worden niet meer uitgereikt. Dat kan toch niet, denk je dan? Jawohl! Allemaal nazi-nummers hoor! Want de 8ste letter van het alfabet = H en H is Hitler. Ben je mee? En 14? Ja dat betekent natuurlijk We must secure the existence of our people and a future for White ChildrenDat weet toch alleman? En 28 dan? Ja dat is Blood and Honour en deze club van fijnbesnaarde kaalkoppen IST VERBOTEN!!! auf Deutschland. De nummer 4 is ons dan weer erg onduidelijk. Enfin, nummerplaten waar één van deze reeks cijfertjes in voorkomen zijn voortaan ook VERBOTEN! Het is moeilijk te geloven, toch? Welaan, bekijk onderstaande filmpje en je weet meteen beter. Hoe zei Thilo Sarrazin (SPD) het alweer? Deutschland schafft sich ab! En met dit soort BE-LA-CHE-LIJK-E regeltjes en maatregelen gaat dat afschaffen net iets sneller. O ja, in Vlaanderen/België heb je ook zo’n dwaze regels, VMO (Vlaamse Militanten Orde), TAK (Taal Aktie Komite), … allemaal verboden.

nkd.png

En wat rijdt daar rond in Belgenland?

anp.png

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

5 reacties op “Cijfertjes 4, 8, 14, 18 en 88 voortaan VERBOTEN! op Duitse nummerplaten want helemaal NAZI!”

 1. Wat is er is met de “14 words” van wijlen David Lane? Niets toch?

  En dan nu speciaal voor alle links-liberale insecten… 88.

  Snel! Bel de staatsveiligheid!!

  Red alert!
  Red alert!

 2. Zo-ook wordt straks de voornaam Hannah verboden want die is “volgens de letterleer” zelfs dubbel op, en waarbij “nn” staat voor neonazi… 4 verwijst naar D = Duitsland, een land dat afgeschaft moet worden.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Ratteke-Maurice

  Ja dat is het begin van hersenen erosie en zware bloedarmoede er bestaat nog geen medicatie voor enkel Wire schaffen dass kan iets helpen

 4. Maar Allah is ok natuurlijk – https://www.youtube.com/watch?v=-CETiBe9X7g

 5. En zeggen dat de meeste Westerse nummerplaten beginnen met 1, maar staat dat Arabische cijfer, als eerste van het alfabet, niet voor het opdringerige opperwezen wiens naam van de profeet niet genoemd mag worden? Hoog tijd voor een VERBOT!

Trending

%d bloggers liken dit: