In Washington zit nu ongeveer een jaar lang een rechtse President in het Witte Huis, en die gruwel wordt binnenkort ‘herdacht’ met een linkse politieke conferentie in het Europees parlement in Brussel.  ‘Challenging injustice and inequality’, zo toetert de affiche,  zoals alleen links dat overtrokken kan:  onrechtvaardigheid en ongelijkheid bestrijden, dus.  Het ding wordt georganiseerd door de extreemlinkse communistische fractie in het Europese parlement, de GUE;  prominent lid daarvan zijn het Ierse Sinn Fein en de Nederlandse Socialistische Partij, alsook de verkozene van de Nederlandse Partij voor de Dieren.  En wie nodigt men uit als openingsspreker?  De ambassadeur van de communistische dictatuur Cuba. 

Jawel, hier is de sprekerslijst:

Cuba, dat is het land zonder vrije verkiezingen.  Het land zonder vrije media.  Het land zonder vrije vakbonden.  Het land met politieke gevangenen en dissidenten in de cel.  Het land zonder toekomst en werk, zodat tienduizenden Cubanen hun land ontvluchtten naar de VS – waarbij ze soms werden doodgeschoten door de Cubaanse kustwacht, of verdronken bij de oversteek.  Het land zonder economie, waardoor duizenden Cubaanse meisjes zichzelf verkopen voor sex aan rijke Westerse toeristen – waaronder de socialist Steve Stevaert, die graag en veel naar Cuba ging om daarvan te genieten.  (Een feit dat de leugenpers kende, maar verzweeg.)

Dat Cuba mag dus als eerste spreken op de grote linkse conferentie ‘tegen onrechtvaardigheid’.  Nu ja, in één zaak hebben ze een punt:  op Cuba zou Donald Trump nooit President geworden zijn, want er zijn geen verkiezingen.  Maar helaas voor links zijn er in Amerika wél nog vrije verkiezingen – in die mate zelfs, dat het corruptiegeld van de Clintons en de macht van de leugenpers niet groot genoeg was om de boze blanke stem tegen te houden.  Dat doet links pijn, meer dan ze willen toegeven.

En wat doet Sinn Fein als nationalistische Ierse partij bij zo’n stelletje losers?  Wel, vraag het hen vooral zelf…

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Sinn Fein roept in Brussel tegen Trump met… de ambassadeur van Cuba”

  1. Het links-liberale uitschot vreest dat het groeiende nationalisme zal blijven groeien. Hun macht zou wel eens kunnen verdwijnen.

    De hele rotzooi (lees: het Westen) staat op instorten. En ik denk dat er koppen gaan rollen. (KNIP)

    De genocide op onze blanke volkeren en culturen moet stoppen. Hoe dan ook. (KNIP)

  2. Maar wat wil je nu ?? Als er geen grijze massa inzit dan zal die er ook nooit komen en die willen invullen zoals worsten vullen werkt niet. Geboren met lege kop (geen hoofd ) zal altijd leeg blijven Eindelijk een President die de Linkse beerput aan het leeg maken is wees er van overtuigd.

Trending

%d