Vandaag trainen de paracommando’s in de Kempische stad Turnhout. Steeds vaker komen dit soort oefeningen voor omwille van de actuele terreurdreiging. Zo ook in de Australische stad New South Wales. Maar dat liep even verkeerd af, want Arabische sneeuwvlokjes voelden zich gekwetst omdat de terroristen (toneelspelers ofte acteurs) een Arafatsjaal droegen. Kan niet want terroristen kunnen ook van andere pluimage zijn en de Palestijnen vechten voor de goede zaak en al. Arafatsjaal = symbool van vrede en tegen onderdrukking. Na wat geween en geklaag kregen de voormalige woestijnbewoners hun zin: de betreffende politietroepen verontschuldigden zich bij de Arabische gemeenschap. Jazeker! Hopelijk wordt er vandaag in Turnhout rekening gehouden met ab-so-luut neutrale kledij bij de oefening van onze soldaten. De Ali-Baba’s hebben het immers al zwaar genoeg in onze racistische en zwaar discriminerende maatschappij waarin ze totaal géén kansen krijgen! Laten we ze dus vooral niet beledigen met de verkeerde keukenhanddoek op hun hoofd.

oit.jpg
Turnhout is vandaag een belegerde stad.
jk.jpg
Foto verspreid door jihadi’s. Kan allemaal, maar die sjaal = vrede!

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: