mvt.jpgHerinner u Mohammed Merah, de moslimterrorist die in 2012 door de politie in Toulouse werd doodgeschoten. Eerder had Merah dodelijke aanslagen gepleegd op Franse soldaten in Montauban en op een joodse school in Toulouse. Een van die aanslagen – deze op de joodse kinderen – had kunnen vermeden worden, zo blijkt nu.

Vorige maandag, tijdens de assisenzaak tegen zijn broer Abdelkader, die in Parijs startte, getuigde een politieman. Christian Balle-Andui, de gewezen baas van de inlichtingendienst van Toulouse, verklaarde onomwonden dat hij Merah in het vizier had. Maar zijn hiërarchische oversten hechtten geen geloof aan zijn stelling omdat zijn piste niet strookte met de vaste linkse overtuiging, dat er in het extreemrechtse milieu diende gezocht te worden!

“Parce que la pression de la gauche morale désignait l’extrême droite comme coupable, la hiérarchie ne voulut pas entendre ce policier qui désignait des djihadistes.”

Vanaf 15 maart 2012 – en na de moord op de twee soldaten – bezorgde Balle-Andui een uitgebreide nota aan zijn oversten waarin de naam van Merah duidelijk voorkwam.  Om hoger aangehaalde reden hebben ze er niets meegedaan. De vraag om een video te bekijken die de link met Merah kon leggen, werd zelfs geweigerd. Vier dagen later vermoordde hij een volwassen persoon en drie kinderen.

Balle-Andui beklemtoonde tijdens het proces dat hij Merah had kunnen stoppen, waardoor de slachtpartij in de joodse school niet had plaatsgevonden. Maar neen, de dader(s) moest perse uit een extreemrechts milieu komen. De ouders van de kinderen zullen het graag horen.

lff.jpg

 

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Ex-baas Franse inlichtendienst: “Terrorist liep vrij rond, wegens ‘niet extreem-rechts’…””

  1. Allez, het mpest kennelijk PoCo blijven met alle desastreuze gevolgen vandien.

  2. Zou het er hier anders aan toe gaan???


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Zoals ik al in ” De Reus Ontmaskerd ” mijn reactie schreef moet ik steeds hetzelfde vast stellen. Steeds zoekt men de zondebok bij RECHTS en moet hij steeds verplicht daar worden gezocht, wat blijkt nu terug dat het enkel LINKSE zijn die moorddadig , aanslagen plegen. Wanneer zal men inzien dat RECHTS steeds gelijk heeft en men moet zoeken bij LINKS. Ik moet er van kotsen , hopelijk wordt de Guillotine terug in orde gebracht want koppen zullen er nog vallen zelfs zonder de Guillotine.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: