Zo uit het niets ontvingen deze week alle nieuwsorganisaties een heel opgewekt bericht uit het Europese Unie (EU). Deze heeft de kop: ‘Steun voor EU en Europees Parlement blijft groeien’ Men heeft namelijk zelf onderzoek gedaan onder de burgers van de Unie en het blijkt dat er een enorme en groeiende steun is voor de EU. Gemiddeld 64% van de EU-burgers vindt dat hun lidstaat voordeel haalt uit het EU-lidmaatschap. Vindt u dat dat niet? Dat kan helemaal niet, want de EU heeft zelf een volksraadpleging gedaan en daaruit blijkt enkel vreugde en blijdschap.

Uit het onderzoek van de EU-Parlemeter leren we onder andere dus dat er een ‘groeiende steun’ zou zijn van burgers voor de EU. We leren dat Nederland in het bovenste gedeelte van het lijstje staat, hier zou zelfs 76% vinden dat de EU voordelig is voor het land. Met de andere cijfers meegenomen betekent dit volgens het onderzoek dat Nederlanders minder eurosceptisch zijn dan andere Europeanen. Ook de inwoners van België zijn bovengemiddeld tevreden en daarbij vergaand overtuigd dat hun stem in de EU wordt gehoord. (zie de PDF)

Het onderzoek loopt verder nog langs een aantal zorgen die de Europeanen zouden hebben. Men denkt te weten dat Europeanen verwachten dat de EU hun beschermt tegen een aantal dreigingen, of althans de hoop is er. De onderwerpen die in grote mate leven onder de EU-burgers zijn terrorisme (58%), werkloosheid (43%), armoede en uitsluiting (42%) en ongecontroleerde migratie (35%).

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Europese Unie: Men zegt dat wij geweldig zijn”

  1. Tsja. Je vraagt je af wie er dan gevraagd is mee te doen aan dat onderzoek. Onder de gewone werkende mensen (je weet wel, onder modaal, 40 of meer uur per week, echt werk) ken ik anders verdomd weinig mensen die er positief over zijn


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. […] En vergis je niet, de Europese Federale Politie is opgericht om binnenkort Nederlanders te sturen naar andere lidstaten, bijvoorbeeld Spanje, om aldaar de bevolking in Catalonië naar huis te knuppelen als de EU niet wil dat Cataloniërs ergens over gaan stemmen. De Federale Politie is er om de federatie (EU) te beschermen, niet voor uw vrijheid, veiligheid en voorspoed. We zagen het reeds aangekondigd in Griekenland. We zien het steeds weer uitgebreid aangetoond in de VS. Leer van de VS, de EU is de “nieuwe VS”, het wordt ingericht naar corrupt en falend voorbeeld vn de VS. En de VS en de EU zijn al lang geen functionerende democratie meer. De EU, ondertussen, vindt zichzelf geweldig. […]

  3. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Dat is geen liegen meer: het is BEDRIEGEN. En…zo komen er gewoon mee weg.

Trending

%d bloggers liken dit: