Naarmate het aantal moslims in onze samenleving toeneemt, neemt ook hun druk toe om onze regels en wetten opzij te zetten voor de islamitische voorschriften.  In de stad Hasselt wordt een nieuwe stap gezet in de onderwerping aan de islam: daar wordt vanaf nu op vaste avonden aan Talibanzwemmen gedaan, waarbij mannen in het zwembad tijdelijk verboden zijn.  De ervaringen in andere zwembaden, zoals in Plopsaqua, leren dat daarbij ook mannelijke redders en ander mannelijk personeel de deur gewezen wordt.  De stad Hasselt wordt bestuurd door een coalitie van SP.a en CD&V.  De schepen die het Talibanzwemmen voor de eerste keer op 24 november laat doorgaan is de allochtone SP.a’er Habib El Ouakili.

De bal ging aan het rollen toen de leugenzender TV Limburg op 13.10 een kritiekloze reportage maakte over het oprukken van gescheiden sporten in Hasselt.  Alhoewel het woord ‘islam’ uiteraard niet genoemd wordt, spreken de beelden voor zich: het zijn vooral hoofddoekdragende moslimvrouwen die dit willen.

https://www.kaltura.com/p/1829061/sp/182906100/embedIframeJs/uiconf_id/28598361/partner_id/1829061?iframeembed=true&playerId=tvl_embedplayer&entry_id=1_j2iecw32

Limburgers zijn echter geen idioten, en dus regende het correcte negatieve reacties op de facebookpagina van TV Limburg:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In zo’n geval vinden de linkse pastoors van de leugenpers dat ze de ‘domme’ burgers wat moeten heropvoeden, en dus kwam een ‘experte’ in ‘diversiteit’ van de Universiteit Hasselt op 16.10 eens haarfijn uitleggen waarom zo’n Talibanzwemmen nou toch echt géén discriminatie is.  De grootste idioten zitten vandaag aan de universiteit, het gezond verstand zit bij de mensen thuis.

https://www.kaltura.com/p/1829061/sp/182906100/embedIframeJs/uiconf_id/28598361/partner_id/1829061?iframeembed=true&playerId=tvl_embedplayer&entry_id=1_m325o62z

Tja, dat was dus geen goede zet, want zo vestigden ze nog meer de aandacht op het Talibanzwemmen dat van start gaat op 24 november. En nu kwam er een eerste reactie van de N-VA, die het idee kompleet afkeurt:

https://www.kaltura.com/p/1829061/sp/182906100/embedIframeJs/uiconf_id/28598361/partner_id/1829061?iframeembed=true&playerId=tvl_embedplayer&entry_id=1_kty17wvv

Een concreet initiatief in de gemeenteraad werd door de N-VA (nog) niet aangekondigd.  Dat gebeurt wel door het Vlaams Belang, dat via gemeenteraadslid Frank Troosters de zaak op de agenda van de gemeenteraad van 24.10 zet.  ‘ Ik vind dit totaal onaanvaardbaar’, aldus Troosters. ‘En ik denk dat dit eerder een privé-initiatief is van de schepen van Marokkaanse afkomst om zijn eigen moslimkiezers te plezieren, dan een initiatief dat door het ganse schepencollege gedragen wordt.’  Of het talibanzwemmen in Hasselt wel degelijk voor de eerste keer zal doorgaan op 24 november valt dus af te wachten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Stad Hasselt voert Talibanzwemmen in zonder mannen, omdat islam dat wil”

 1. ongelooflijk dat er niet meteen een betoging georganiseerd wordt. We worden blijkbaar steeds minder gevoelig voor deze sluipende kanker.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Het is prima ,indien ze hun eigen gebruiken willen beleidden en uitvoeren.
  Maar dan wel in hun land van herkomst,hier gelden andere normen en waarden.zwaar bevochten door onze voorouders,
  Geven we deze op ,dan zijn we landverraders eerste klas.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Ik ben helemaal niet verrast als je weet dat de Schepen van Sport in Hasselt een Marokaan is, lid van de SPA !

 4. Zoals in zo veel belangrijke zaken zal NVA zeggen dat ze ertegen zijn maar eens te meer NIETS doen. Zoals ze de Vlaamse pijnpunten geen verkiezingsstrijd waard achten, zo doen ze het ook met onze eigen normen en waarden. Haar verantwoordelijkheid voor de oprukkende islam, tijdens de periode waar ze de belangrijkste regeringspartij is, is onnoemelijk groot.

Trending

%d bloggers liken dit: