Bij een demonstratie afgelopen zondag in Sunderland onder de noemer ‘Justice for Chelsey’ werd de vicepresident van de protestbeweging Britain First Jayda Fransen na een korte toespraak door de politie meegenomen. Tegen het voltallige bestuur van de organisatie loopt een onderzoek vanwege kwetsen en haatzaaien en daarbij zijn er door de rechter restricties opgelegd. Fransen zou deze hebben overtreden. Na een dag werd de activiste weer vrijgelaten. De verhoogde repressie jegens rechtse activisten heeft van doen met de conservatieve regering die vergaande censuurmaatregelen heeft doorgevoerd.

De bewuste demonstratie had van doen met de verkrachtingen en het geweld van migranten tegen Engelse vrouwen en het vermeende gebrek aan optreden en daadkracht van de politie. Dergelijke maatschappelijk ontwikkelingen worden door Britain First aangeklaagd middels straatacties, zoals het organiseren van demonstraties. Als gevolg hiervan heeft men met grote interesse van justitie te maken, vervolgingen en aanklachten zijn dan ook het gevolg.

Onder de conservatieve regering voerde men nieuwe wetgeving door die het steeds moeilijker moet maken om jezelf vrijelijk te informeren en het beleid van de regering te bekritiseren. Zoals het bekijken van terrorismevideo’s en zogenaamde zeer-rechtse propaganda een celstraf tot gevolg kan hebben. In 2016 werd al een rechtse organisatie onder de nieuwe terrorismewet verboden, enkel vanwege de opvattingen als zou men haatzaaien en geweld verheerlijken.

Op de video hieronder is de arrestatie van Jayda Fransen te zien;

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “[VIDEO] Britain First activiste Jayda Fransen bij demonstratie opgepakt”

 1. Vae Victis (zou Bart DW zeggen)
  Waar is tijd, nog niet zo lang geleden, dat we op straat onbekommerd konden roepen van: ‘Walen buiten! Leuven Vlaams! Wat Waals is, vals is! Waalse ratten, rol uw matten!’ en de Walen riepen in woede terug, ‘Stomme boerenkoppen! Keer terug naar uw dorp!’
  Dat waren nog eens tijden. Vervang Walen door *** en Barbertje moet hangen. Nu is het eieren lopen onder het bewind van de rood groene dames en heren met hun teerbeminde beschermelingen die net als kinderen die bij het minste weerwoord koken van razernij en om hun papa of mama roepen om de ‘boosdoeners’ het zwijgen op te leggen, soms letterlijk.
  Waar zijn we meebezig …
  (Hoe zwakker de leiders, hoe wreder en harder hun straffen)


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: