De streek rond Overijse en Hoeilaart in Vlaams-Brabant, gelegen vlakbij hellhole Brussel en vlot bereikbaar vanuit internationale jihadhoofdstad Molenbeek, is de voorbije week opgeschrikt door maar liefst twee moordaanslagen, waarbij een onbekende dader ijzerdraad spande op keelhoogte.  De lokale burgemeesters zijn duidelijk: dit is poging tot moord.  De leugenpers speculeert er op los:  een boze buurman?  Maar de olifant in de kamer wordt natuurlijk niet genoemd: gaat het om islamterreur, de kwaal die vorig jaar in ons land 35 doden maakte?

De eerste moordpoging werd gemeld vanuit Terlanen, een deelgemeente van Overijse.  Daar werd een ijzerdraad op keelhoogte gespannen op een mountainbike-parcours, en wel op een riskante plaats: een afdaling, waar dus hoge snelheid gehaald worden.  Als de draad niet opgemerkt was hadden er doden kunnen vallen – door onthoofding, de favoriete praktijk van de IS- oorlogsmisdadigers.

Het was niet onterecht dat in sommige media melding werd gemaakt van het feit dat gedachten in de richting gingen van misschien een geflipte buurman, die de ‘overlast’ door snel fietsende mountainbikers beu zou zijn.  Zo’n conflicten zijn er in het verleden ook al geweest: psychiatrisch gestoorde zotten zijn er ook bij ons eigen volk, en waar die vroeger veilig opgesloten zaten in gestichten, lopen ze nu door de linkse laksheid van gerecht en de linkse ‘experten’-industrie vaak ook vrij rond op straat.  Dat zotten zotte daden stellen is dan te verwachten.

Opmerkelijk is echter dat er nu al, een week later, een tweede moordpoging is.  Op 14 oktober werd opnieuw een op keelhoogte gespannen ijzerdraad ontdekt, deze keer op de toegangsweg naar een voetbalclub in Hoeilaart.  Hoeilaart en Overijse zijn buurgemeenten.  Dat eenzelfde buur zowel een probleem zou hebben met fietsers als voetballers wordt toch stillaan onwaarschijnlijk…

En dus moet stilaan een andere vraag gesteld worden:  is dit misschien een nieuwe vorm van islamterreur?  De moslimvarkens die ons land vorig jaar troffen met 35 slachtoffers gebruikten nog een bom, zoals ze geleerd hadden van de criminele bende IS.  Maar inlichtingendiensten waarschuwen er al lang voor dat de islamdoders, nu hun basis in het Midden-Oosten door de Russen wordt opgerold, hun toevlucht zullen nemen tot ‘eenvoudige’ middelen: auto’ s en vrachtwagens om mensen dood te rijden, bijvoorbeeld.

Maar daarnaast is er natuurlijk nog de vorm van ‘straatjihad’ die met huis-, tuin- en keukenmiddelen kan gevoerd worden:  het gooien van eieren en stenen naar politiemensen in Borgerhout, het intimideren en bedreigen van politici die Molenbeek willen bezoeken, het gooien van molotov-cocktails naar auto’s, zoals in Brussel en Antwerpen geregeld gebeurt…  Vormen deze moordpogingen met ijzerdraad daarvan een volgende stap?  Afwachten maar of het politie-onderzoek iets aan het licht brengt.   En of er nog meer van dit soort aanslagen volgen.

 

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Ijzerdraad op keelhoogte: geflipte buur of moslimterreur?”

  1. Opgeschrikt worden en stoppen voor ijzerdraad, kan misschien ook beschouwd worden een vorm van haat zaaien of xenofobie. We zullen het eens vragen aan de rood groenen.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d