Afgelopen zaterdag 14 oktober hield Studiegenootschap Erkenbrand haar 2e jaarlijkse bijeenkomst met als titel ‘Naar een nieuwe gouden eeuw’. Er waren ongeveer 250 mensen op dit evenement afgekomen en er stonden een viertal sprekers op het programma. Allen hingen hun verhaal op rondom het onderwerp van de dag en deze verliep in de Engelse taal. De sprekers brachten voor de zaal meerdere interessante inzichten naar voren, zoals het verdwijnen van het spirituele leven, de verlichting en Europese broederschap. Men mocht zich dan ook verheugen op veel goedkeurende reacties vanuit het publiek en de algemene stemming was zeer positief te noemen.

De schrijver Guillaume Durocher stak een verhaal af over de Europese ziel en de mens die overal van losgeraakt is, bovenal van zijn genen, de natuur van zijn gemeenschap. Ook ziet hij het spirituele leven verdwijnen en worden vervangen door seks en materialisme. Spreker deed een oproep vooral te luisteren naar je binnenste, naar je bloed en dus naar de acties van je voorouders op waarde te schatten.

Een Schotse videomaker op YouTube die onder de naam Millennial Woes analyses deelt over actuele gebeurtenissen, sprak van onze overleving. Dat dit volgens hem op het moment moeilijk wordt gemaakt door de islam en dat ons op termijn zal leiden naar een soort van burgeroorlog. Het idee van ‘blank zijn’ zal daarna weer terugkeren in het onderbewuste van mensen. Daarbij sprak spreker over een groot en romantisch project van de Europese mens dat nodig zou zijn om mensen te verbinden.

Robert Steuckers sprak over de oorsprong van de politieke correctheid en de zelfmoord van Europa, die beiden al met de verlichting zich aankondigden en met identiteit en de economie twee directe slachtoffers maakten. Er is volgens hem geen vrijheid zonder geheugen. Het nieuwste product van de verlichting noemt zich neoliberalisme en werkt met ideeën zoals de mensenrechten. Alle kritiek hierop is nodig, om te kunnen terugkeren naar een organische en historische omgeving.

Hoofdspreker van de dag was Jared Taylor en hij sprak over de Europese broederschap doorheen de wereld en de V.S.A. als en door Europeanen opgebouwde voorpost. Ras en beschaving zijn volgens hem hetzelfde. De suïcidale ziekte van de diversiteit is op het moment een Amerikaans exportproduct én officiële staatsideologie en daarmee een groot gevaar. Spreker riep alle Europeanen op om zich hiertegen te keren.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: