Op 20 januari werd Trump president van Amerika. Bijna een jaar geleden dus. Het verlies van de Clintons zindert nog steeds na, want hun persoonlijke fanclub, CNN, blijft spoken zien die de uitslag hebben beïnvloed. En deze keer is het allemaal de schuld van Pokémon Go. U kent het ongetwijfeld nog: met een virtuele bal virtuele wezentjes vangen die overal in het echte straatbeeld virtueel opduiken. Of zoiets. Enfin, CNN beweert nu dat de Russen Pokémons hebben laten opduiken op plaatsen waar er al eens raciale conflicten oprijzen. Lees: negercriminelen die door hun (gewapend) verzet bij arrestatie het leven lieten en vervolgens rellen met andere criminegers. En de club van Poetin zou dus express, met opzet, met voorbedachte rade, Pokémonfiguurtjes hebben gedropt in die wijken, zodat de kansarme negertjes met hun peperdure smartphones naar die plaatsen zouden gaan om er Pokémons te jagen. En zo zouden de Russen raciale conflicten in de hand hebben gewerkt en Trump aan een overwinning geholpen, want raciale conflicten is wit tegen zwart en wit is Heil Trump. Lees het nog eens goed over, want het klinkt allemaal nogal non-fictie, maar het is nochtans datgeen wat CNN nu zwart op wit schrijft en op TV verkondigt. Russen > Pokémon Go > Raciale Conflicten > Overwinning Trump. Zo moet het gegaan zijn. Want CNN zegt het.

cnnig.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “CNN: “Pokémon Go gebruikt door Russen om Trump aan overwinning te helpen!””

  1. Vreemd dat diezelfde media nooit spreekt over de israëlische invloed op de US.

  2. Tja, hoe halen blanken het anders in hun hoofd om, net zoals alle andere volkeren ter wereld, leiders van hun eigen etniciteit te verkiezen ? Blanken waren toch ‘moreel‘superieur? Of niet soms? Misschien zijn blanken ook maar doodgewone mensen die ook kiezen ze voor ‘eigen volk eerst’, zoals Afrikanen en Aziaten? Vreemde lui, die blanken … ze zouden ze allemaal moeten doodschieten … nietwaar?
    Laten we dus vooral op groen rood stemmen, in Antwerpen, dan kunnen we bewijzen dat blanken ‘anders’ en ‘beter’ zijn dan de rest van het egocentrische schorremorrie in de wereld.
    God sta ons bij.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d