En daar gaat Duitse supermarktketen Lidl weer! Christenhonden tellen niet meer mee en moeten vooral zwijgen want kruisen werden genadeloos van religieuze gebouwen gehaald op een nieuwe poster van de winkel. De Sint-Antoniuskerk staat er maar kaal op zo zonder kruisen. En opnieuw hetzelfde linksliberaal gezeik: “we willen niemand voor het hoofd stoten met religieuze symbolen…” Het twee keer photoshopgewijs verwijderen van kruisen om producten aan te prijzen en om we-weten-wel-wie niet te ‘kwetsen’ is anders een symbool op zich dat ferm kan tellen. Nou, we zeggen het dan maar zoals het is: Lidl gaat met de billen bloot voor pedofiel Mohammed. Punt. Want boeddhisten, hare krishna, reformisten, zoroastriërs of volgers van het Vliegend Spaghettimonster hebben we nog niet horen klagen over kruisbeelden die op kerken staan. En wie is er ook boos? De burgervader van het plaatsje waar de bewuste foto deze keer genomen werd. Fulvio Gazzola van het Italiaanse plaatsje Dolceacqua: “Als die posters niet snel veranderd worden, ondernemen we juridische stappen. Wil men geen kruisen op de foto, dat men dan foto’s gebruikt van het kasteel uit ons dorp!” Bam! En gelijk heeft ie. Weer even Lidl boycotten met andere woorden. Waar we in feite al mee bezig waren, maar nu dus ietsje langer.

lii1
Promotieposter ontdaan van kruisen. “We willen niemand kwetsen met religieuze symbolen,” aldus Lidl.
lii3
Jep: een kruis!
lii2
Jep: een kruis!
lii4
De eerste Photoshop waarmee Lidl negatief de media haalde. De laffe idioten verontschuldigden zich, maar doen het nu dunnetjes over. Allemaal terwille van de islaaaam.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

7 reacties op “Lidl haalt opnieuw kruisen van kerk op foto, burgemeester dreigt met juridische stappen”

 1. Het wordt wel moeilijk. Ik mijd Hema want tegen Zwarte Piet en werknemers met hoofddoek. Ik mijd Jumbo want tegen Zwarte Piet. Ik mijd Albert Hein want halal stand en tijdens de ramadan nog eens een extra promotiestand. Nu ook nog Lidl en ik heb maar een klein tuintje. Help!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Als ze zo tegen religieuze dingen zijn , ook hoofd doeken weigeren in hun winkels ,


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Liliane Stinders Cottenie

  Als de politiekers daar geen einde aan maken en die zaken streng bestraffen zullen de klanten zelf het recht in eigen handen nemen en welke kant gaan we dan op ? Burgeroorlog ? Beginnen we al door die zaken niet meer te bezoeken !


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. […] Lidl haalt opnieuw kruisen van kerk op foto, burgemeester dreigt met juridische stappen […]

 5. met viltstift alle potjes zonder kruis äankruisen!

  1. Was voor 1 keer nog in de Lidl en heb met balpen kruis getekend op bewust artikel van de Griekse yoghurt. Wil niet meer in Lidl winkelen. Heb ze ook een mail geschreven. Protesters moeten de keten links laten liggen.


   https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: