Het boek ‘Verzetsgids tegen de islamisering‘ voorstellen recht tegenover de Grote Moskee in Brussel, daar moet je goed gek voor zijn best wat cojones voor hebben. En laat nu net Filip Dewinter voldoende testosterongehalte bezitten om dit spannend persmomentje tot een goed einde te laten komen. Op de inhoud van het boek komen we zeker nog terug, als we het gelezen hebben, maar de beelden van vandaag spreken voor zich: er is een reële en terechte angst voor de islam aanwezig. Want meer politie dan pers deze namiddag aan de Grote Moskee, waar recent grote smurf Abdelhadi Sewif te horen kreeg dat hij het land dient te verlaten. Provocatie van Dewinter zegt u? Maar nee joh! Brussel is toch voor iedereen vrij toegankelijk, zo ook de straat waar deze haattempel staat. Het is niet omdat haatbaarden in pyjama’s dat graag anders zouden zien dat dat in de realiteit zo hoeft te zijn. Mocht FDW nog meer cojones hebben, hij had deze boekvoorstelling morgen gehouden. Zelfde plaats, maar net na het vrijdaggebed. Maar dan kwamen ze in Brussel met deze meute blauw-op-straat niet toe. Daar durven we geld op inzetten.

fgm6.png

 

fgm3.png

fgm2.png

fgm4.png

fgm5.jpgfgm.png

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Boek tegen islamisering voorstellen tegenover Grote Moskee: FDW doet het zonder verpinken”

 1. Hier twee anti-Islam boeken (link naar gratis PDF). Pas vertaald in het Nederlands/Vlaams. Politiek incorrect. Lees ze en verspreidt ze.

  Titels

  DE MENSEN VERSUS MOHAMMED – psychologische analyse (2015), 230 p.
  https://issuu.com/bickyghai/docs/sheindlin_jk_dutch_translation_v3.1

  VRAGEN DIE ISLAM NIET KAN BEANTWOORDEN, (2017) 125 p.
  https://issuu.com/bickyghai/docs/vragen_die_isl_niet_kan_beantw_nl_v

Trending

%d bloggers liken dit: