Ex-multikuller: ‘Drugs zijn de band tussen Marokkanen en blanke linksen in Borgerhout’

Via de sociale media wordt een opmerkelijk getuigenis verspreid van een ex-aanhanger van de multikul, die nu loketbediende is bij de stad Antwerpen – en zijn conclusies trekt over wat zich voor zijn bureau afspeelt.  Als de Marokkanen in Borgerhout schatten verdienen aan de drughandel, en dat straffeloos etaleren met blitse wagens en dure feesten, dan is dat omdat de linkse blanken van Borgerhout, die de SP.a/Groen/PVDA aan de macht hielpen, hun drugklanten zijn, zo zegt hij.  Hier is zijn verbijsterend relaas.  

‘Ik woon in Borgerhout en werk aan een loket op een stadsdienst. Dag en nacht heb ik te maken met moslims. Toen ik hier vijf jaar geleden kwam wonen was ik 100% multiculti. Ik had daarvoor zo’n 19 jaar gewerkt voor de Unie Vrijzinnige Verenigingen (zowel in hun centra voor morele dienstverlening /nu ‘huizen van de mens’, of zoiets/, in het hoofdkwartier op de Brand Whitlocklaan in Brussel en aan de VUB). Werken voor de vrijzinnigen is vooral bezig zijn met antiklerikalisme en voor een groot deel (toen alleszins) het opvrijen van alles wat multicultureel is. Ik woon nu tussen moslims en mijn visie op de multiculturele maatschappij is geëvolueerd van wit naar zwart.

Uit pijnlijke ervaring weet ik dat moslims niet te vertrouwen zijn, overal hun broek aan vegen, waanzinnig opportunistisch zijn, zich wentelen in zelfmedelijden, extreem racistisch, homofoob, antisemitisch, vrouwonvriendelijk, agressief in woord en daad, dieronvriendelijk en religieus extreem gevaarlijk zijn. Ook voeden ze totaal hun kinderen niet op. Kinderen, vooral jongens, mogen in de moslimcultuur alles. Is het dan een wonder dat die gastjes evolueren naar k*tmarokkaantjes?

Autochtone blanken die zo enthousiast het voor hen opnemen in Borgerhout zijn schizofrene kameleons. De link tussen de ‘bakfietsmensjes’ en Mitta van der Maat’s dezer wereld en de Marokkanen is vaak samen te vatten in 1 woord: drugs. Het is algemeen geweten dat je in Borgerhout maar moet een kebabke gaan kopen om thuis te komen met een kilo weed. Drugs behoren tot de lifestyle van dat soort mensen en de moslims zijn hun dealers. Een verslaving schept een band. Vaak zijn die links/alternatieve/vrijzinnige/”artistieke”/humanistische mensen totaal afhankelijk van hun (in hun lifestyle geïntegreerd) drugsgebruik, gesubordineerd aan de drugsdealers. De ene zijn verslaving is de andere zijn Gucci-jeans en BMW.

Borgerhout is een getto waar binnen tien jaar geen Vlaming/Belg nog zal wonen. Ik vrees dat geen De Wever daar tegenop gewassen is. Het is angstaanjagend. Wat ik nu nog ervaar als dagdagelijkse irritatie zal binnenkort omslaan naar gevoelens van dreiging en een tegen wil en dank verplichte verhuis naar een plek waar ik me nog als Vlaming in België voel.

Als ik hier op zaterdagnamiddag naar de ‘grootgrutter’ ‘AH’ ga waan ik mij in een kasbah. Als ik op het werk kom heb ik voortdurend moslims voor mijn neus en, neen, die zijn niet altijd vriendelijk. Bij sommige van mijn collega’s zijn de stoppen ondertussen helemaal doorgeslagen, er zijn er zelfs een paar arabisch aan het studeren omdat de moslims (ocharme) toch ook Nederlands moeten leren! Anderen doen dan weer spontaan mee aan de ramadan .. uit solidariteit … dat zijn dezelfde mensen die katholieken en Joden zielig vinden ‘omdat ze een God nodig hebben om zin aan hun leven te geven’ … en tegelijk elke troela met hoofddoek op spontaan zouden willen knuffelen … logisch?????’

De pijlsnelle opmars van de Marokkaanse drughandel in Borgerhout werd eerder al geschetst door journalist Raf Sauviller in het boek ‘Borgerokko maffia’.  Het huidige Antwerpse stadsbestuur en de politie proberen daartegen iets te doen, maar worden op alle mogelijke manieren tegengewerkt door het extreemlinkse districtsbestuur van Borgerhout, waar SP.a en Groen zonder cordon samenwerken met de stalinistische PVDA.

 

3 comments

  1. Ik hoop dat al die linkse druggebruikers zo snel mogelijk aan een overdosis ten onder gaan. Die volksverraders verdienen niet beter.

Comments are closed.