[VIDEO] Duizenden voetbalsupporters demonstreerden in Londen tegen extremisme

Gisteren demonstreerden in de Britse hoofdstad Londen duizenden voetbalsupporters tegen de recente opleving van terrorisme in het land. Er werd aan de Britse regering opgeroepen om de inwoners van het land tegen terrorisme te beschermen. De demonstratie werd door de Football Lads Alliance (FLA) georganiseerd, dit is een samenwerking van supporters doorheen heel het Verenigd Koninkrijk. Men verzamelden bij St Paul’s Cathedral in het midden van de stad en er was een korte wandeling gevolgd door een aantal toespraken.

Bij de demonstratie, die rond de 30.000 deelnemers telde, was ook de bekende activist Tommy Robinson aanwezig. Extreemlinks en leden van de sociaaldemocratische Labour partij veroordeelden de demonstratie. De oprichter van FLA John Meighan liet weten dat men tegen ieder extremisme is en dat de demonstranten bestaan uit gewone burgers die zich zorgen maken om de recente opleving van terrorisme. Er was in de gelederen van de demonstratie ook een flinke delegatie aanwezig van oud-militairen.

6 comments

  1. Hier is minder positief nieuws uit Engeland.

    De “sociale werkers” van Rotherham die jaren aan stuk toekeken terwijl duizenden Blanke kinderen seksueel werden misbruikt door donker gekleurde immigranten zijn genomineerd voor de “social worker of the year” award… Engeland is totaal krankzinnig geworden.

    https://www.jihadwatch.org/2017/10/uk-after-after-muslim-rape-gang-coverup-rotherham-council-nominated-for-social-worker-of-the-year-award

  2. Dat is mooi en hoopvol! Pijnlijk voor de poco’s !

  3. Mooi, het is te hopen dat deze trend zich voortzet en dat overal in Europa dit soort demonstraties gaan ontstaan.

Comments are closed.