Vernielingen huis en auto AFD-politicus Pazderski

Vermoedelijk linksextremisten hebben het huis en de auto van de Berlijnse volksvertegenwoordiger en fractieleider Georg Pazderski van de Alternative für Deutschland (AFD) vernield. In de nacht van vrijdag op zaterdag werden de ruiten van de auto ingeslagen en het huis met verf besmeurd. Het geweld tegen de partij en haar politici lijkt ook na de verkiezingen gewoon door te gaan en blijft bijna altijd ongestraft. Hoewel het met zekerheid om een daad met politieke motivering gaat, houdt de politie voorlopig nog een slag om te arm.

Pazderki is echter fel in zijn kritiek n.a.v. deze gebeurtenis. “Aan hoe men omgaat met critici van de regering, herkent men de status van de democratie.”

Elders in de pers liet de AFD-politicus weten dat hij dergelijk geweld ziet als tekenen van verval van de politieke cultuur in Duitsland. Volgens hem zou het onacceptabel moeten zijn dat politieke tegenstanders met geweld te maken krijgen. Ook legt Pazderksi schuld neer bij de Duitse machtspartijen die de AFD met regelmaat betitelen als ‘vijanden van de democratie’ en ‘nazi’s’ en daarmee een klimaat voor geweld scheppen.

One comment

  1. De radicale Islam heeft Noord Afrika veroverd door samenwerking van de ultra rijken met het crapuul van de straat (zie de video’s van Aldo Sterone). In Europa hebben de media, de top politici en de groot industrie een akkoord gesloten met het Europees crapuul van de straat, de Antifa en dergelijke, allemaal straatvechters om de ‘gewone burgers’ te intimideren tot passiviteit. Het crapuul heeft geen interesse in de ‘hogere doelstellingen’ van de elite, ze willen gewoon vrij zijn om te vechten, te folteren, te moorden en te branden, net zoals de mannen en vrouwen van ISIS.

Comments are closed.