De activiteiten van Defend Europe zijn niet ten einde nu men niet langer meer met een boot op de Middellandse Zee rondvaart. De organisatie deelt een tweetal foto’s van een enorme boot met illegale immigranten aan het publiek. De foto’s komen uit Libië en men heeft deze ontvangen van contacten aan de Noord-Afrikaanse kust. Men wijst op de radicale verandering die de organisatie heeft afgedwongen waar het de situatie op de Middellandse Zee betreft. De mensensmokkelaars kunnen hun activiteiten niet meer zonder enige controle voortzetten. Het team van Defend Europe werkt samen met de Libische kustwachten mede ook om het publiek te informeren.

De Europese en Libische autoriteiten overzien dit deel van de Zee om te voorkomen dat Defend Europe zich daar vertoont. Dit heeft dan ook tot gevolg dat er veel beter naar andere schepen wordt uitgekeken. Zo is ook de enorme smokkelboot door de Libische kustwacht gevonden en tegengehouden. Dat noemt de organisatie uitzonderlijk goed nieuws en bewijst volgens hen dat Libië, nog altijd in een moeilijke situatie, zijn vermogen behoud haar soevereiniteit te beschermen tegen illegale immigratie.

Het is evenwel ook een goed nieuws voor Europa, maar bovenal is het een tegenvaller voor de NGO’s, zo laat Defend Europa weten. Hieronder de twee foto’s die de organisatie met de wereld en vooral ook met haar gulle sponsors deelt.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Defend Europe toont foto’s van recent tegengehouden boot van mensensmokkelaars”

  1. Deze immigratie-invasie is het “Coudenhove-kalergi” plan in volle aktie.

  2. […] kunnen U de bijdrage van react niet […]

  3. Zelfverdediging blijft een mensenrecht. Overal, ook voor Europeanen.

  4. Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
    Afrikanen op weg naar de Europese sugar daddy’s. Ging deze keer niet door…

Trending

%d