N-VA: “Kom op voor onze normen en waarden!” VB: “Subsidieer dan niet langer Unia, Kif Kif…”

Verklaringen van politici zijn altijd een bron van amusement. Neem nu onderstaande tweets van respectievelijk Matthias Diependaele (N-VA) en Chris Janssens (Vlaams Belang). Brave Matthias nam gisteren in het Vlaams parlement het nieuwe speerpunt ‘identiteit‘ van goeroe De Wever ter harte door een uitspraak te doen die recht uit een Vlaams Blok-pamflet zou kunnen komen. Enkel de verwijzing naar de Verlichting zou in dat geval ontbreken. Stoere taal, ‘Theofiel Asiel‘-waardig zelfs. Maar ook hier kan de spreidstand niet groter zijn en daar wijst stoute Chris de N-VA even op: “Pak subsidies af van Unia, Minderhedenforum, Kif Kif en vele anderen!” Want deze belastinggeldverslindende clubjes dienen inderdaad tot niets, buiten het ondermijnen van die Vlaamse en Europese identiteit waar flinke Matthias het zo revolutionair over heeft – en waar hij uiteraard gelijk in heeft. Handelen is de boodschap Matthias, Theofiel, Liesbeth, Zuhal en al de andere nationalisten die hiervoor bevoegd zijn in de regeringen!

ivdn1.pngivdn2.png

6 comments

 1. Waarom blijft N-VA coryfee (“coryheks” ?) Liezeke Homans dan toch een “Minderhedenforum” sponsoren met subsidies maar AUTOCHTONOFOOB DISCRIMINATOIR geen…”Meerderhedenforum”, ter billijke belangen behartiging van onze autochtone medemensen ? “Laat ons elkaar geen Liesbeth noemen” hé Liezeke H. uit A. want ge hebt “boter op uw hoofd”, allez ik bedoel diëet-margarine, om het “assorti” te maken met uw politiek-correcte attitude en ruim nu eindelijk die lege wijnflessen eens op….

  1. Gecontroleerde oppositie betekent simpelweg dat de nva opgericht is als een manier om echt nationalisme uit te schakelen.

   Om zo de wind uit de zeilen van het VB te stelen.
   Om het volk de illusie te geven dat we een “rechtse regering” hebben (stop dus maar met stemmen voor het VB).

   Quote van Lenin: “The best way to control the opposition is to lead it ourselves.”

   Of anders bent u gewoon pissig omdat ik niets moet hebben van zielige zwijnen die denken dat pisreal en het uitverkoren volkje onze grootste bondgenoot is.

   Ik verafschuw kosher-nationalisten met een vurige passie.

 2. NVa komt niet op voor normen en waarden ..in Sint Niklaas gingen ze scheep met de socialisten FREDDY WILLOCKX met zijn maandelijks pensioen van meer dan 13.500€ gaf dit toe in een taverne op de markt in Sint

  1. Freddy “Moeder’s Mooiste” Willockx is dan ook een beluga-caviar-sos, want met met meer dan die 13.500 € pensioen per maand is hij wel degelijk een “ontwaakte verworpene der aarde”, zoals de 1-mei-sossen-carnaval zatsel schlager “de Internationale” dat zo kolderesk in de sossenrode verf zet.

 3. De n-va is niets anders dan gecontroleerde oppositie. Zielige kosher, nep-nationalisten.

Comments are closed.