Macron spuwt op nationalisten en identitairen tijdens pleidooi voor een nieuw EU-beleid

Eurofiel Emmanuel Macron is de jongste dagen aan sneltempo de EU aan het hertekenen. Hij heeft namelijk een plan klaar voor de hervorming van de overbetaalde praatbarak, die ongevraagd uw toekomst om zeep helpt – op uw kosten uiteraard. “Het gaat niet om keuzes,” zo zegt hij. Eergisteren werden die plannen uit de doeken gedaan door hemzelf. De Franse nar durft zelfs beweren dat soevereiniteit een topprioriteit moet zijn voor de EU. Dat dat inhoudt dat landen zélf mogen beslissen over immigratie en opvang van asieleisers zal hem daarbij ontgaan zijn. Maar bon, geen speech van een Europees staatshoofd zonder sneer naar het nationalisme: “Het nationalisme, identitarisme en protectionisme staken de branden aan die voor oorlog zorgden in Europa. Ze zijn terug, maar dan onder nieuwe gedaantes.” Zo, dat weten we dan ook weer. Dat er bijna dagelijks aanslagen gebeuren, dat er massale werkloosheid is in de EU, dat de EU overspoeld wordt door asielprofiteurs, dat we met zoveel andere zaken geconfronteerd worden waardoor onze levens er weinig rooskleurig uitzien: allemaal de schuld van het nationalisme, de bescherming van onze identiteit en een protectionistische ingesteldheid. Want Macron heeft het gezegd. En Macron is God, want president van La Douce France!mcsv.png

eum.jpg

3 comments

  1. Als hij consequent zou zijn, zou hij dus uiteraard OOK de tekst van de “Marseillaise” dienen te verkrachten met PoCo-censuur want die staat bol van pompeuze, patriotistische trots ! Jeanne d’Arc, reïncarneer en stamp hem tegen zijn tricolore genotsknikkers indien hij dan toch misschien over deze organen zou beschikken, want dat kunnen we toch niet aan zijn “milf” vragen, waarmee hij de echtelijke sponde deelt….;

  2. Waar is de mooie tijd dat links riep, ‘Vietnam voor de Vietnamezen, Afrika voor de Afrikanen en Palestina voor de Palestijnen’? Dat heette links, progressief en goed. Maar Europa voor de Europeanen, dat is nu rechts radicaal en slecht, volgens links, natuurlijk. Waar zit de logica?
    Misschien is wel links het meest suprematistische denken dat ooit ontwikkeld werd door … ja door wie eigenlijk? Links denken is boven alle logica verheven, links is de dictatuur van elk willekeurig gevoel op elk willekeurig moment, gedicteerd door toevallige machthebbers (m/v/x). No Rules, Great game …


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  3. Weinig grijze massa te bespeuren in de bovenkamer wel veel extreem Linkse praat die wel eens kan worden doorgedrukt en ons de Pislam zal opdringen tot in onze kleine teen. Waar die naar school is geweest heb ik nog niet achterhaald maar het geeft wel blijk van geradicaliseerde extreem Linkse lafheid.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.