Interne mail: deelname aan debatten NSV is VERBOTEN voor parlementsleden Groen!

Een nieuw academiejaar komt eraan en voor de politieke studentenclubs betekent dat openingsdebatten. Debatten verrijken de geest en geven nieuwe inzichten, zo hebben wij geleerd. NSV! Gent is zo een politiek clubje en wil op 12 oktober aanstaande van de politieke partijen hun meningen horen over de toekomst van de Europese Unie. Niet onbelangrijk en bij extreem-links tot extreem-rechts vallen er wel interessante meningen te rapen. Alleen wil één van de extreem-linkse partijen niet naar het feestje komen. En daar hebben de knapen van NSV! Gent per toeval een fout mailtje over gekregen. Een intern mailtje dat niet voor hun ogen bestemd was – maar nu dus wereldkundig gemaakt wordt door de media, te beginnen bij ReAct, want zo zijn we dan wel natuurlijk. Enfin, u leest het zelf hieronder. Democratie op zijn Groenst zeg maar. Trek zelf uw conclusies. O ja, Sander Loones (N-VA), Gerolf Annemans (VB) en Ward Kennes (CD&V) hebben al toegezegd en zoals gewoonlijk zullen ook Open Vld en sp.a iemand afvaardigen. We weten wel niet of LDD en PVDA ook uitgenodigd werden.

pvgknm.JPG
Hans Vanscharen is medewerker van groen EU-poenpakkerparlementslid Bart Staes. En bij de Grote Boshut van Groen! evenals bij de ecologische paalwoning van brulboei Calvo gaven ze niet thuis toen NSV! Gent kwam aankloppen voor hun deelname aan het openingsdebat aan de UGent. Democratie op z’n Chinees zeg maar.

ansvd.jpg

3 comments

  1. De tijden veranderen. Vroeger was het van :”koop niet bij Joden”, nu mogen we gerust zeggen : “Handel niet met groenen”. Waar ze zich zo tegen afzetten passen ze toch maar zelf gewoon toe.
    Dat heet dus hypocrisie. Maar dat weten we uiteraard al veel langer.


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

  2. Natuurlijk, bij Groen ! (en alle progressieven) gaat het enkel om gevoelens, niet om feiten. Een debat is dus zinloos voor hen.

  3. Gewoon dit aan alle studenten melden….sponcering ik geef 50€ wie nog

Comments are closed.