HEMA wordt geslachtsloos, Pasen en Zwarte Piet zijn taboe, maar hoofddoeken een must

HEMA ontkent de biologische verschillen tussen jongens en meisjes en gooit alles vanaf heden op één hoopje. Het is te zeggen, Nederland wordt het gidsland in deze, Vlaanderen moet nog volgen. Geen jongenskleding en meisjeskleding meer voor de kleinsten onder ons, want we zijn allemaal hetzelfde of zoiets. Jongens mogen immers ook roze leggings dragen en een muts met prinsessen erop. En als er dan door een zichzelf ‘kwaliteits’-krant noemende gazet op straat kinderen worden vastgeklampt met de vraag “wat zij er dan wel van vinden” komen er vanzelfsprekend enkel juichende en euforische reacties bij de kindjes. Jazeker! Want zo gaat dat tegenwoordig, de mening van kinderen is geloofwaardiger dan die van de meerderheid van de volwassen bevolking die moet kotsen van dit soort cultuurmarxistisch gewauwel. Maar laat het tot u doordringen: HEMA bant Zwarte Piet, bant Pasen, bant nu ook jongens en meisjes en wordt geslachtsneutraal, maar… promoot met grote affiches de verkoop van HOOFDDOEKEN. Want hoofddoeken zijn nodig ter bevordering van uw welzijn. Hoofddoeken zijn een must have! HEMA is met andere woorden een te mijden winkel waar de leidinggevenden ziek zijn in hun hoofd. Oikofobie ten top!

hhe3.jpg

hhe2.png

hhe4.png

6 comments

 1. Hoogste tijd om HET Manneke Pis “genderneutraal” te maken met een politiek-correcte trektang en/of beitel en Brabo tot “BrabA” om te bouwen, ten bate der politiek-correct gemuteerde “Dolle MinO” beweging. Weg met dat objectief-correct gedoe, politiek-correcte obsessies zullen zegevieren ! Dus niet enkel meer “HET kind”, maar tevens “HET man” en “HET vrouw” , conform HET genderneutraal ideaal . Uiteraard dienen urinoirs voortaan ook toegankelijk te zijn voor personen van HET vrouwelijk geslacht, maar dienen deze waterbakken eerst steviger aan de wand geschroefd om HET risicoloos vrouwelijk ontlasten te faciliteren… Naast elk exemplaar van HET “moederhuis” dient uitraard ook telkens op een belendend perceel een exemplaar van HET “vaderhuis” te komen, met een tapkraan-toog om telkens HET recente vaderschap te vieren, Zo worden de slopende taken van HET baren en die van HET vieren eerllijk politiek-correct verdeeld, elk volgens eigen best aanleg en vermogen….


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Ik ben het met Bosma eens, maar een ding vergeet hij , dat de zionistische joden hierachter zitten. Zij zijn de uitvinders van links, communisme(Trosky) de rijke joodse bankiers op Wallstreet sponseren deze onzin! Helaas wordt de PVV ook door de zio’s gecontroleerd!


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 3. Waar komt die vloedgolf toch vandaan.Die nefaste vloedgolf die de natuur gewoon aan de kant wil schuiven om plaats te maken voor alle mogelijke onnatuurlijke reflexen…
  En dit in naam van …wat uiteindelijk?
  En dan wordt de “gewone” persoon die over deze kwalijke evolutie de minste opmerking wil maken versleten voor een onverdraagzame,ja achterlijke kwast!!!
  Hier geldt ineens de vrijheid van mening niet meer.
  Zullen wij uiteindelijk een voorbeeld moeten nemen aan de dieren?


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.