De Spaanse regering gaat hard tekeer tegen het geplande Catalaanse onafhankelijkheidsreferendum van 1 oktober aanstaande want Spanje en de EU willen geen directe democratie. En dan drukken we ons erg zacht uit. Ambtenaren die meewerken aan het referendum hangen gigantische boetes boven hun hoofd, burgemeesters in Catalonië worden om diezelfde reden geïntimideerd, drukkerijen die propaganda aanleverden werden al gesloten en in het Catalaanse parlement werden vandaag een 14-tal medewerkers van de Catalaanse regering gearresteerd. Repressie zei u? Zeker en vast! Mensen hebben een afwijkende mening en dat kan de EU en hun slippendragers in Spanje niet hebben. Catalonië is ondertussen een (bijna) staat in beleg want militairen houden er her en der invallen en niet om op zoek te gaan naar islamterroristen deze keer. Enkel de leider van de socialisten in Catalonië, Miquel Iceta, vindt dat het referendum nu maar niet moet plaatsvinden. Kom nou zeg! Net nu er een échte revolutie in de lucht hangt! Wat voor een sos ben je dan?

21Spain3-articleLarge

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

4 reacties op “Catalonië belegerd, drukkerijen gesloten en regeringsmedewerkers gearresteerd: het referendum komt eraan!”

 1. DOORDUWEN met muitende Catalaanse legereenheden !


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Ze zijn allemaal voor de “democrazy” zolang het in hun kraam past. Doe iets wat de links-liberale zotten niet zint… en dan komt de ware aard naar boven.

 3. Dit EUROPA zal zichzelf vernietigen ….TURKEYE wilden ze wel bij de Unie.
  Het is de voornaamste gebeurtenis van het jaar.
  Dit is olie op het vuur de Catalanen gaan zich keren tegen de politie in Madrid .

 4. Het is in Catalonië net hetzelfde als in België.”Zij” willen niet dat de “Melkkoe” op eigen poten gaat staan.Nog liever een burgeroorlog wagen!!!.Democratie?Jawadde!! En waar zijn de Europese kl…..ken?
  D”uren is een mooie stad;maar blijven duren is wat anders….


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d bloggers liken dit: