Onder de koepelorganisatie Fortress Europe en met sturing van PEGIDA hield een bont Europees gezelschap gisterenmiddag in Enschede een demonstratie tegen het beleid van veel Europese regeringen om de islam en terrorisme op het continent vrij baan te geven. Op de oproep van de burgerbeweging PEGIDA om te demonstreren kwamen honderden mensen af. Er was daarbij een optreden van de Duitse muziekgroep Kategorie C. Door een coalitie van extreemlinks en moslimextremisten werd er actief tegen gedemonstreerd en getracht de demonstratie te verhinderen, de politie moest dan ook ingrijpen en er waren meer dan 30 aanhoudingen.

De bijeenkomst bestond uit een aantal sprekers, muziek, een korte wandeling en kon met wat onrust aan de zijlijn gewoon plaatsvinden. Linksextremisten werden rondom de demonstratie opgepakt voor wapenbezit, het niet bij zich hebben van een identiteitsbewijs of het dragen van gezichtsbedekking, wat in het veiligheidsrisicogebied niet is toegestaan. Opvallend dat hieronder ook leiders bevonden van de gewelddadige organisatie Anti-Fascistische Aktie (AFA).

Er waren op de demonstratie meerdere sprekers voorzien, waaronder Jukka Ketonen uit Finland, de voorman van de Finish Defence League. Hij liet o.a. weten dat volgens hem de ‘Antifa’ mondiaal als terroristische organisatie moet worden aangemerkt. Ook sprak Lutz Urbanczyk van de Berlijnse afdeling van de Alternative für Deutschland (AFD) uit Duitsland. Hij sprak zich uit tegen het beleid van Merkel en de EU om migranten over de EU-landen te gaan herverdelen.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Eén reactie op “Honderden demonstreerden met PEGIDA in Enschede tegen islamisering en terreur”

  1. Hier een goeie song van de band Kategorie C: “So Sind Wir”.
    [youtube=https://www.youtube.com/watch?v=82w1H9_65bk&w=640&h=390]


    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Trending

%d