12 asieleisers vallen campus binnen in Reims Rector: “Blijf om veiligheidsredenen thuis!”

Wat doe je wanneer je universiteit ‘bezet’ wordt door twaalf (12!) asieleisers en je studenten zin hebben om les te gaan volgen? Nou, dan stuur je toch gewoon een bericht de wereld in om aan die 8000 (!) studenten en bijhorend administratief personeel te laten weten dat “om veiligheidsredenen” de campus even gesloten is en het dus geen zin heeft om uit je bed te komen. Want dat is wat er gisterenavond gebeurde aan de Universiteit van Reims, in Frankrijk. Kan je je voorstellen? Allemaal een dagje aan de lokale Champagne dan maar, want asielgespuis heeft eisen en vooral kuren… Met tenten en al. Superbe!

tvlg.png

bvdu.jpg

aet.jpg
Voor sommigen kan het festivalseizoen niet lang genoeg doorgaan! Tentjes in de tuin van de campus Croix Rouge aan de Universiteit van Reims.

8 comments

  1. Zou Frankrijk dan toch een IJzeren Kolonel nodig hebben, een soort “Pinochet” , om eens Grote Kuis te doen onder het PoCo-gedoe ?

  2. Dan heb k meer respect voor de burgemeester van Rotterdam die ermee
    Akkoord gaat dat er geen stempelgeld meer gegeven wordt aan werkonwilligen en een dag moeten presteren in de maatschappij per week en die dan uitwijken naar België en Frankrijk en daar gratis bijstand krijgen

  3. Maak uw keuze:onverantwoordelijken,incompetenten,luiaards,onderkruipers of lafaards.
    Meerkeuze is toegelaten.

Comments are closed.