In zijn woning in het Zuid-Franse Saint-Rémy-de-Provence is zopas de 86-jarige Pierre Bergé overleden.

fems.png
Pierre Bergé (uiterst links) met zijn even vunzige vriendjes: Jacques Attali, Alain Minc et Daniel Cohn-Bendit. Tevens vriendjes met zowat alle Franse presidenten, van links tot ‘rechts’…

Wanneer een bom zou ontploffen tijdens #laManifPourTous, dan zou ik geen traan laten“, zo wist de oude militante homo vorig jaar nog te vertellen. De man zou geen traan hebben gelaten wanneer de familieoptocht, met vele vrouwen, kinderen en baby’s, zou opgeblazen worden.

Nochtans zal die schoft de eerstkomende dagen bejubeld worden door de politiekcorrecte vriendenkring, de media en de culturo’s. Onderschat ze vooral niet, ze zijn met velen, de Eurofielen, de voorstanders van de Nieuwe Wereldorde en de vijanden van het klassieke samenlevingsmodel, daar in Frankrijk.

Hoewel zijn kapitaal minder omvangrijk was , waren zijn acties vergelijkbaar met die van die andere ploert, George Soros, alias György Schwartz. Ook die gebruikt zijn onmetelijk kapitaal om wereldwijd onrust te creëren en zijn (marxistische) wil op te dringen.

Privé

Eerst had de man een relatie met de befaamde kunstschilder Bernard Buffet. Vervolgens papte hij aan met de getalenteerde modegoeroe Yves Saint-Laurent,  en in maart van dit jaar trouwde hij nog met zijn Amerikaanse minnaar, de landschaparchitect Madison Cox (58 jaar).  Deze laatste heeft een uitermate goede keuze gemaakt, de oude ‘gauchist’ laat zo maar eventjes 180 miljoen euro na.

Gewetensbezwaarde toen hij negentien was, stichtte Bergé een krant, Patrie Mondiale, samen met acteur Garry Davis. Toen al was hij een mondialist.  Dat avontuur stopte wel al na het tweede nummer.

Zijn palmares

  • Gedecoreerd door de koning van Marokko
  • Bergé militeerde voor het afschaffen van alle christelijke feestdagen
  • In 2010 werd hij de baas van de linkse krant Le Monde
  • Hij ondersteunde de desinformatie van de media (positieve berichtgeving waar het niet thuishoort)
  • Hij financierde de campagnes van alle Eurofielen en immigrationisten, ongeacht hun partij.
  • Het Front National, spuwde hij openbaar uit
  • Hij diende constant klachten in tegen nationalistische tijdschriften en verenigingen, wegens racisme, homofobie en vreemdelingenhaat.
  • Voor SOS Racisme, Mrax, Licra, en noem maar op, taste hij regelmatig in zijn geldbeugel.

Ondernemer

Binnen de onderneming Yves Saint-Laurent bestuurde Bergé met ijzeren hand. Hoewel hij zich als links bestempelde, weerde hij vakbonden en ondernemingsraden en was hij streng op het personeel. Volgens medewerkers was hij ook erg agressief en onhandelbaar. Een echte gauchist dus.

Politieke kameleon

De ‘linkse’ miljonair sloot in 1984 vriendschap met François Mitterand. De windhaan steunde vervolgens Jacques Chirac (RPR-UMP) bij de verkiezingen van 1995 en Bertrand Delanoë (PS) in 2001 voor het burgemeesterschap in Parijs. In 2007 steunde hij (financieel) Ségolène Royal (PS, ex van Hollande) bij de presidentsverkiezingen. In 2011 steunde hij haar bij de socialistische voorverkiezingen. In januari van dit jaar deelde hij mee dat hij steun verleende aan de presidentskandidaat Emmanuel Macron.

Ge zult ze eerstdaags zien defileren, de politiekcorrecte vrienden van Bergé. De Jack Lang’s, de Line Renaud’s, de Macron’s en consorten zijn trouwens al begonnen. Het zal een unaniem gezang worden: ‘zo ne goeie hebbe we nog nie gehad’…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

Trending

%d bloggers liken dit: