Ophef over oude ‘white genocide’ uitspraken Eurocommissaris Frans Timmermans

In de alternatieve, Engelstalige media is men er deze week achtergekomen dat de Europese Unie wel degelijke bewust de buitengrenzen van het continent voor Afrikanen openzet. De bewuste woorden hierover werden uitgesproken door de Vicepresident van de Europese Commissie, de Nederlander Frans Timmermans. Alex Jones, die in Amerika een zeer populair praatprogramma heeft, draaide de beelden van een Frans Timmermans in het Europees Parlement, door hem voorzien van scherp commentaar.

Men verwijst naar een toespraak van Frans Timmermans, welke hij uitsprak tijdens het EU Fundamental Rights Colloquium in 2015. Daarin laat de commissaris weten dat in sommige delen van Europa het multiculturalisme (men gebruikt divers en diversiteit) als een bedreiging wordt gezien, maar dat dit juist een uitdaging is. Volgens hem wordt elke stukje aarde multicultureel en daarmee moeten we het doen. Politici die denken dat er samenlevingen zijn met één cultuur zijn volgens Timmermans slecht geïnformeerd.

Ook wordt onomwonden door Frans Timmermans als gegeven naar voren gebracht dat de toekomst multicultureel zal worden en dat er geen andere optie is. Dergelijke woorden waren dus nog niet overal goed bekend. In het eerder genoemde programma met de naam de Alex Jones Show, dat razend populair is en wordt bekeken door miljoenen mensen overheen de wereld, zag men dan ook deze opvallende uitspraken van een hoog functionaris. De reacties van zijn kijkers logen er ook niet om.

Men schreef o.a. over ‘duivelse niet verkozen EU’ en ‘dat de Europese cultuur onder de culturen juist een van de betere, rationale, acceptabele en progressieve cultuur is’. Omdat de Timmermans met zoveel woorden erkent dat er bewust miljoenen Afrikanen op het Europees continent worden toegelaten en hiermee uiteindelijk de Europeaan en zijn cultuur zal verdwijnen, wordt er in het Engels taalgebied gesproken van een ‘white genocide’. Wij zouden dit ‘de volkerenmoord op Europeanen’ noemen.

10 comments

 1. multiculturele samenlevingen zijn er doorheen heel de geschiedenis vd mensheid altijd geweest. en zullen zich ook blijven manifesteren tot verrijking van een ieder die er voor open staat. problemen hebben zich ook altijd voorgedaan mr zijn op te lossen.

 2. “MultiKULturalisme een uitdaging”(????) dixit dit exponent van de EU.S.S.R. Potverteerders Dictatuur. Wie er ECHT meermaals “uitgedaagd” werd in het multiKULturele Borgerhout bleek geenszins uit de gazettepraat propaganda van PoCo-schrijvelaars of gauchistische PoCo-hoernalisten der audio-visuele media maar uit de reactie van het Parket. Het geciteerde politiek-correcte adagium zou eerder objectief-correct dienen omgesmeed te worden tot het terecht luidt ; “MultiKULturalisme DAAGT UIT”, want ZO is het toch !

 3. Die Timmermans is in Europa door Nederland afgevaardigd in zijn hoedanigheid als lid van de van de PvdA.
  Echter,bij de verkiezingen van 2017 verloor de PvdA 29 van haar 38 zetels en houdt er dus nog 9 over.Dat wil wat zeggen over de representativiteit van dat heerschap in Europa,en over de standpunten en de positie van zijn partij in Nederland.
  Zijn praat,en die van de PvdA wordt overal op gehoon onthaald,behalve in de Europese Commissie blijkbaar.
  Is die kerel nog gemandateerd om in naam van Europa zijn debiel gelul de wereld in te sturen?
  Zijn dat de figuren die Europa moeten leiden?
  Ja,naar de ondergang…
  Het wordt stilaan duidelijk waarom een groeiend deel van de Europese bevolking zijn buik begint vol te krijgen van dat zootje in Brussel.


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 4. Hij is bij mij rond die tijd “persona non grata in Europa” verklaard. Nederland opheffen, onze 5 mei bevrijdingsdag afnemen en verpesten met zijn toespraak. Evil it is.

 5. Het huidige multiculturele beleid in het Westen zal leiden tot de raciale vernietiging van alle Blanke Volkeren.

  Dit moet gestopt worden. Koste wat kost.

 6. Dit is MISDADIG. Timmermans moet berecht worden voor het promoten van GENOCIDE op de europese bevolking

 7. waarom gevent Marokko en Qatar nooit paspoorten aan joodse homo’s dit in In het kader van de door Timmerfrans onderschreven multicul?

Comments are closed.