[VIDEO] Zelfgenoegzame cultuurmarxist ontkent het bestaan van cultuurmarxisme

Wie 20 minuutjes over heeft raden we aan deze video even te bekijken. Nou ja, we raden eigenlijk iedereen aan om dit te bekijken. Sid Lukkassen (gemeenteraadslid VVD, tegenstander cultuurmarxisme) en Casper Thomas (zelfgenoegzaam redacteur, ontkenner cultuurmarxisme) gaan bij Buitenhof een soort van debat aan over het – wel degelijk bestaande en meermaals door linkse intellectuelen aangehaalde – cultuurmarxisme. Maar het wordt eerder een soort twee-tegen-één waarbij op cultuurmarxistische wijze het debat wordt verdraaid en afgeblokt door te stellen dat cultuurmarxisme niet bestaat en dat wie er wel in gelooft een complotdenker is. Breivik, fascisme, de jaren ’30, Lenin, Gramsci, racisme, … en veel meer en dit op amper 19 minuten en 26 seconden! Best boeiend.

fevecm.jpg

One comment

  1. Sid heeft duidelijk een kalmeermiddel nodig – ik ken dat type van op de UNIF, zielig.

Comments are closed.