De vriendenmatch in de Tweede Kamer tussen Vlaams Belang en de PVV gisteren haalde amper persaandacht in Vlaanderen. De vele nieuwsberichten in Nederland over hetzelfde thema werden echter overschaduwd door een ander gebeuren. Eentje dat op zijn beurt nog minder aandacht kreeg in de Vlaamse pers en dan nog op een bedenkelijke manier. “Waar hebben ze het nou weer over?”, zal je denken. Wel, de voordeur van Thierry Baudet, de voorman van de Nederlandse 2-zetel-partij Forum voor Democratie werd met symbolen beklad door een groupuscule dat zichzelf het ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’ noemt. Echt waar, die naam hebben we niet verzonnen.

Een anarchieteken werd – nogal slordig moeten we wel zeggen-  aangebracht en daaronder het symbool voor ‘de vrouwelijke sekse’. Bovendien werden er uitwerpselen in de brievenbus gedeponeerd, samen met wat vermoedelijk een maaginhoud zou zijn. En daar gaat de lavendelgeur waar Baudet zo verlekkerd op is! De actie wordt door 99,9% van de Nederlandse politici-collega’s van Thierry veroordeeld en geheel terecht natuurlijk. Slechts één D66-pummel vond het nodig om de daad in eerste instantie af te keuren, maar erbij te vermelden dat het toch amusant om zien was. Eikels vind je overal, zeker nu de herfst eraan komt.

fmi.jpg

De Nederlandse media hebben geleerd uit de moorden op wijlen Fortuyn en Van Gogh: schrijf en bericht sereen over moorden op politici. De algemene tendens is dan ook: wij bestrijden elkaar met woorden, niet met fysieke daden. Dat er altijd wel idioten rondlopen is een vaststaand gegeven, maar zoals men zegt in de taal van POTUS: don’t feed the trolls! Eén Volkert van der Graaf is meer dan genoeg en nu hij sinds enige tijd terug vrolijk en vrij rondhuppelt, kan je maar beter voorzichtig zijn met openlijk intimiderende verklaringen aan het adres van je tegenstanders. Wij kennen immers lelijkaard en dierenknuffelaar Chris Dusauchoit die na de spraakmakende moord op Pim Fortuyn verklaarde: “Ik dacht, eigenlijk dacht ik om eerlijk te zijn: one down, twenty to go. Het heeft mij verwonderd dat de zaak zo snel geïmplodeerd is.” (lees hier de volledige transcriptie van zijn psychisch gestoord gesprek met Ben Crabbé)

En de Vlaamse pers? Wel, daar was – voor zover we mee zijn – enkel Knack die melding maakte van de weinig heldhaftige daad. En mocht het niet weer zo’n artikel zijn waar de framing van afdruipt, we zouden zelfs over de ganse zaak gezwegen hebben. Baudet is immers sterk en groot genoeg om deze laffe daad op zichzelf te overwinnen. Maar Knack dus. De titel zegt in feite al genoeg: “Politici hekelen feministen die huis Thierry Baudet bekladden“. Het klinkt wel alsof ze verbaasd zijn dat überhaupt iémand deze daad hekelt of veroordeelt. En je zou denken: “Nou, dat zien jullie toch verkeerd!“. Wel neen. Het artikel op zich is – naar Knack-normen – vrij objectieve verslaggeving, tot je aan het het einde een filmpje terugvindt waar een discussie te zien is tussen Baudet en enkele Vlaamse figuren waarbij Baudet in de vrouwonvriendelijke hoek wordt geslagen met onzinnige argumenten. En wat zou Knack nu met zo’n filmpje willen bedoelen? Dat Baudet dit vandalisme vanwege feministes NIET verdiend heeft? Dan denk je beter nog maar eens twee keer na…

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “Knack schildert Baudet weinig subtiel af als ‘vrouwonvriendelijk’ na vandalisme aan huis”

  1. Wie nemt nu nog nu die “gazettenpraat” afgescheiden door schrijvlaars van dat PoCo propagandablad K(n)ack ernstig ? Hoe “groot” zou de opLAGE van dat druksel nog zijn ?

  2. Hoe zwakker de mannen worden, hoe kwader de vrouwen reageren (vrij naar Nietzsche, Voorbij Goed en Kwaad).

Trending

%d bloggers liken dit: