Burgemeesters die zich op het terrein bezig houden met de kiescampagne, ze bestaan! Zo is er de Duitse christendemocratische CSU-burgemeester Werner Stöcker in Uehlfeld. De man, democraat als hij is, kon het niet aanzien dat er campagne-affiches van de nationalistische NPD waren opgehangen in zijn straten. NPD = rechts = nationalisme dus = nazi-tuig. En nazi-tuig mag niet, want een gevaar voor de democratie! En dus lapte Stöcker alle democratische principes aan zijn laars en verwijderde hij de NPD-plakkaten. Dat dat in Duitsland blijkbaar een misdrijf is, wist de man bij aanvang van zijn revolutionaire daad, maar dat kon zijn antidemocratische driften niet stoppen, een andere mening mag en kan niét in zijn gemeente! Hoppa, de vuilbak in met die handel. Spijtig voor hem leven we in tijden waar bijna alles gefilmd wordt. En zo kwam het dat zijn heldendaad een hit werd op de sociale media. Beste Werner: Achtung! Feind hört mit!

wsdmvd.jpg

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

2 reacties op “[VIDEO] CSU-Burgemeester verwijdert eigenhandig NPD-plakkaten, maar wordt gefilmd”

  1. DemoCRAZY in volle actie.

  2. Het verhaal wint aan kracht als er een goede foto van de burgemeester bij staat; nu lijkt het een landloper met slechte schoenen.

Trending

%d