Politiehistorie met gekke vrouw aan Turnhoutsebaan: iedereen schuldig behalve de politie

Kroniekje: politieagenten op de fiets stoppen met moeite zotgedraaide vrouw, omstaanders met een niet zo Vlaams profiel bestoken de agenten met projectielen en vallen hen zelfs fysiek aan, buurtbewoner heeft met de slimme telefoon een filmpje gedraaid en knipt en plakt zodat het overkomt alsof er van agressie geen sprake was, Bart De Wever vraagt signaal van de buurt, hij krijgt een signaal, maar dan één van de-politie-is-een-agressieve-bende en bij dat protest tel je de buurtbewoners vreemdelingen op één hand. Leuk allemaal, zelfs het feit dat de één of andere gekleurde snoet in de gazet meldt dat de buurt geen daders gaat aangeven, lijkt verdacht veel op belemmering van de rechtsgang, maar mag allemaal in Vlaanderland. Maar de man verspreekt zich en raadt de politie aan om zelf maar beelden op te vragen. En die politie? Ja wat denk je… Beelden uit de buurt effectief bekeken en heel de vorige kroniek van tafel geveegd: pliesie is onschuldig, vrouw en omstaanders zijn überschuldig. En wij lachen. Alles kaat koed in Borgerhout! Alweer een socialistisch paradijs erbij. Nazdrovje!

infosessie-werken-bij-de-politie-in-antwerpen_100_1000x0

3 comments

 1. De vrouw die het gebeuren op video vastlegde en slechts een DEELTJE ter “framing”, i.e. politiek-correcte verdraaiig van objectief-correct geconstateerd feiten, openbaar maakte, (“TAQIYYA”) dient voor deze “Laster & Eerroof” aan agenten, zwaar gesanctioneerd . Achteraf werd bij een inval het VOLLEDIG gefilmd relaas in beslag genomen dat de agenten vrijpleit.

 2. Het is de hoogste tijd dat desnoods “manu militari” een einde gemaakt wordt aan de agressi van
  van het samenspannend krapuul in onze steden en erbuiten.
  Wanneer dit nu niet gebeurt zullen wij (niet veel) later de rotte vruchten plukken.
  De tijd dringt.Wanneer zullen de “verantwoordelijke” partijen (SPA,Groen,CD&V,PVDA ….) eindelijk gaan beseffen dat zij over enkele jaren van de kaart zullen geveegd worden als zij nu niet de kant van de “normale” bevolking kiezen.
  Moeten wij echt hopen dat zij het niet doen?
  Zien zij echt niet welke de voortekenen zijn in o.a. Polen,Hongarije enz…..
  Het einde van onze samenleving komt eraan….


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

Comments are closed.