Turken halen de alcohol uit de Godiva-pralines: islamisering van de pralinesindustrie

Naast frieten en bier doen ook chocolade en een aantal bovengemiddelde alcoholische creaties het erg goed als ambassadeurs voor onze regio. Maar dan koopt een Turks bedrijf uw chocoladefabriek over en past vervolgens de shariawaanzin toe op uw eerdere lekkernij. Dat is wat Godiva, de bekende pralinesfabrikant, overkwam.

pvgh.png

Een aantal pralines bevatten namelijk een likeur, gemaakt op basis van alcohol. Bevatten lezen we in de verleden tijd, want Turken lusten blijkbaar niet graag geestverruimende snoeperijen. De likeur werd er met andere woorden uitgehaald. Godiva is tegenwoordig in handen van de Yildiz Holding en deze firma is zo Turks als de snor van sultan en geitenvriend Erdogan. En in Turkije is men nogal vies van alcohol want Allah zegt dat je dat niet mag verbruiken. Zelf zegt de Turkse holding dat het te maken heeft met kindjes en zo. Tuurlijk! We waren er bijna ingetrapt.

Laten we hopen dat InBev of eender welke andere brouwerij of stokerij nooit in handen komt van een Turk. De gevolgen zullen niet te overzien zijn!

6 comments

  1. Een geval van verdraagzaamheid, meer niet.
    Wat zei de Frans-Roemeense filosoof E.M. Cioran weer ?

    La tolérance, n’est, en dernier ressort, qu’une plaisanterie.de l’agonisant.

  2. Boycotten.

    Ik drink zelf nooit alcohol, en ik heb die pralines met likeur altijd walgelijk gevonden. Het gaat mij eerder over de overname door turken. Ik weiger zulke bedrijven te steunen.

Comments are closed.