Wanneer 1 september 4 september werd en andere Vlaamse moslim-sages en legenden

1 september, de start van het nieuwe schooljaar. Maar lang niet voor iedereen. Duizenden runderen en schapen dienen namelijk de keel overgesneden om Allah terwille te zijn. Deze ouderwetse barbarij noopte heel wat scholen uit het Katholiek(!) scholennet er daarom toe de wettelijke schooldag – die 1 september nog steeds is – te verzetten naar 4 september… in het voordeel van de moslimtelgen wel te verstaan. “Niets uitgesteld, we starten met een pedagogische studiedag!” zo klonk het bij sommige farizeeërs. Het maakt echter geen verschil, de capitulatie krijgt stilaan meer vorm.

msk.jpg

Wat met het uitermate bloederig slachten zelf? GAIA deed in der haast nog een poging om via de Raad van State het tijdelijke slachthuis in Antwerpen een verbod op te leggen, maar daar horen we al heel de dag niets van, dus zal er bij deze juridische topinstantie geen rekening gehouden zijn met de ijzersterke bezwaren die GAIA nochtans op tafel wist te leggen. Het slachthuis is immers TOTAAL ILLEGAAL, maar moslims mag je anno 2017 geen strobreed in de weg leggen, want rassiesme!

In Brussel is alles nog wel couscous en ei. Het onverdoofd slachten mag daar gewoon plaatsvinden in de reguliere slachthuizen. We citeren Brussels parlementslid Liesbet Dhaene: “Uit een interview met Joris Thiebout, CEO van de Brusselse Abbatoir, blijkt dat in de hoofdstad alle schapen onverdoofd worden geslacht en zo’n 35 % van de runderen. Dit kan, omdat er geen wettelijk verbod is.Ze pleit dan ook onomwonden voor een totaalverbod op het onverdoofd slachten van lieve krollebollen en andere offerdieren.

Liesbet is echter van de N-VA en het is de N-VA die dat totaalverbod vooruitschoof naar 2019. En daar hebben de verkiezingen HELEMAAL NIETS mee te maken. Maar grote woorden klinken hol wanneer Liesbet goed genoeg weet heeft van die verbodsdatum. De vraag blijft natuurlijk waarom zo lang gewacht wordt om deze middeleeuws praktijken definitief een halt toe te roepen. Het is te zeggen, in de gekende ruimtes. Want eens het verbod er komt, gaat dat geen enkele Mohammedaan tegenhouden om opnieuw de 10 kinderen uit de badkuip te halen om er vervolgens een schaap of een geit in te kegelen en te kelen. De verrijking van de multicultuur, weet u wel!

11 comments

 1. en het gaat niet enkel over het slachten, niet enkel over de moslims, maar over veel meer, kloteregering die veel verdient, veel te veel en een laks en zwak heel zwak beleid voert waarbij ZE DUIDELIJK GEEN KLOOT GEVEN OM HUN EIGEN VOLK, en dit al jaren niet, idd het wordt alleen maar erger, ze krijgen alles, ocmw geld, maken veel kinderen, dus, nog MEER inkomsten, een sociale woning, voordelen bij medische zorgen, wanneer ze een zaak opstarten, ….ik zie zoveel dingen, overdag alleen nog maar, en in het zwart extra bijverdienen, en dealen, enz enz enz , wij moeten minstens 7 a 15 jaar wachten om een dak boven ons hoofd te bekomen, ik walg als ik als Belg in Gent rondloop, de parken zijn ook al niet meer veilig en niemand maar niemand neemt het recht in eigen handen, tis hier zo oneerlijk om te leven, zo walgelijk oneerlijk, ik wil niet vertrekken maar geef mezelf nog een klein jaar als er niks gebeurd, we zouden veel veel veel meer moeten protesteren, ooit zei een Turkse collega mij, …moesten ze bij ons een dergelijk Mobiliteitsplan toepassen dan was het kot TE klein, net zoals het roken in cafés, iedereen buigt maar en slikt maar alles wat ons afgenomen wordt, en het stopt NIET !


  https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

 2. Ik ben verlegen dat ik Belg ben, heeft onze Regering dan echt geen hart en nog minder haar op hun tanden. In welke eeuw leven zij zeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Geliefd worden ze er niet door hoor. Mijn maag keert bij al hun gekwetter.

 3. Het wordt tijd om een paar parlementariërs onverdoofd te slachten.Het is verschrikkelijk om te zien dat een stel debielen erg vrolijk staan te lachen.😡😡😡😡😡

 4. Het onverdoofd slachten van dieren is lager dan laag (kosher slachten inclusief!).

  En de lakse houding van de links-liberale uitwerpselen toont aan dat zij werkelijk zielloos zijn. Het interesseert hen gewoon niet…

  Ze zijn te druk bezig met de zakken te vullen, en te liegen en bedriegen.

 5. We laten serieus op onze kop zitten!!!!!! En we zullen het geweten hebben.

 6. Het is ‘toch hemeltergend dat NOG STEEDS NIETS gedaan wordt vanuit de politiek om het onverdooft slachten simpelweg te verbieden! Deze kwestie sleept al jaren aan, en dus die moslims maken er gretig gebruik van dat deze regering geen verbod insteld.

 7. Heel jammer dat Vlaams Belang dan toch in zee wil gaan met die partijen dat moslimgemeenschappen blijven faciliteren

 8. Dolle pret in de kinderboerderij van deze nieuwe elite, onze toekomstige meesters, beschermd door ‘onze’ progressieven. Maar in tegenstelling tot die linkse elites zijn deze mensen wel eerlijk omtrent hun wensen en verlangens naar macht, onderwerping en dood. De linkse elites zijn even machteloos als die koe in het filmpje en de toekomst wordt nog leuker, vrees ik.
  React hou vol!

Comments are closed.