[VIDEO] Miljoenmiljard cultuurverrijkers nemen samen de bus in Napels en dat gaat zo

nidbBusje komt zo! En in Napels gaat dat er tegenwoordig iets anders aan toe dan men er gewoon was. Deze buspassagier nam even de gelegenheid om de slimme telefoon op filmen te zetten bij de aankomst aan een bushalte in de wijk Fuorigrotta in Napels (piazzale Vincenzo Tecchio). Wat we het meest ergerlijke vinden, daar zijn we nog niet uit: het feit dat nagenoeg alle passagiers Afrikanen zijn, het feit dat geen enkele opstappende passagier een vervoersbewijs voorlegt of betaalt, of het feit dat de dubbele deuropening van de bus niet groot genoeg is voor de opdringerige lokale verrijkers. Er is iets aan de hand met Europa, maar we zijn nog niet helemaal zeker wat…

3 comments

  1. OCMW “busje komt zo” recht naar het OCMW snoepkraam, op ONZE kosten als belastingbetaler bevoorraad ZONDER dat ze ooit één cent hoefden bij te dragen. In schril contrast daarmee staat het modaal pensioentje ad 1/2 appel en 1/4 ei dat de Regering der tricolore farce Belzeike onze gepensioneerden toesmijt na WEL een loopbaan lang en VEEL bijgedragen te hebben in hoedanigheid van Economische productieve Belastingbetalende Burgers.

  2. dit zijn allemaal de hoogbegaafden van de EU en van Theo Francken – ze gan allen op zoek naar Francken en zijn Waalse broeder. die willen immers meer asielzoekers aan het werk zetten.

Comments are closed.