Doofpot aanrijding Amsterdams stationsplein gaat verder open

Op 10 juni 2017 tijdens de islamitische ramadan reed een man met zijn auto op het stationsplein van Amsterdam Centraal op een groep mensen in. Met als gevolg acht gewonden, waaronder twee zwaargewonden. De politie van de hoofdstad sprak van een incident, dat verder zou worden uitgezocht. Ook liet hetzelfde politiekorps snel weten dat het niet om opzet zou gaan. Met een in de pers gekomen getuigenverklaring en de naam van de dader stapelen de aanwijzingen zich op dat het hier weleens zou kunnen gaan om een bewuste daad.

De automobilist stond geparkeerd op een plek waar dat niet mocht. Toen agenten de bestuurder aanspraken, ging hij er vandoor er reed in een grote groep voetgangers. Na de botsing hebben agenten de bestuurder aangehouden. De politie ging niet uit van opzet, later liet de politie weten dat de dader diabetespatiënt zou zijn en werd dit als reden aangevoerd voor de botsing. De politie deed tevens een huiszoeking, wat zeer ongebruikelijk actie is voor wanneer het enkel om een ongeval zou gaan.

Het was vervolgens weken rustig zonder bericht vanuit de gemeente Amsterdam. Deze week had de bekende webstek Geenstijl uit het niets een enorme scoop.

De veroorzaker van dit alles bleek Khalid Karmaoui te zijn en hij is geboren in Casablanca te Marokko. We mochten van de politie tot op heden niets weten over de identiteit van deze man en waarom de politie zo geheimzinnig deed, daarover is het enkel speculeren. Daarbij is er veel onduidelijkheid over de beelden van de talloze camera’s in een rondom de plek waar dit heeft plaatsgevonden.

Gisteren kwam hier nog een opmerkelijk verhaal bij van een ooggetuige die naar voren stapte en wat meer details naar voren bracht en inzicht gaf in de handelswijze van de politie. Ze liet o.a. weten dat ‘Ik zag een auto met topsnelheid op de mensenmassa afgaan … Ik kan maar één conclusie trekken: we hadden hier te maken met een boze bestuurder.’ De politie vond het echter niet nodig zelfs maar haar verklaring op te nemen en liet weten dat alles op camera is vastgelegd.

Kortom; een automobilist uit Marokko die tijdens de Ramadan op een groep voetgangers inrijdt en de politie die de bevolking met een kluitje in het riet stuurt als zou de bestuurder onwel zijn geworden. Oordeelt u zelf en bekijk ook het ooggetuigenverslag op de video hieronder.

Ooggetuige auto-incident Amsterdam Centraal Station, 10 juni 2017

6 comments

 1. Dit zou wel eens kunnen kaderen in de politiek-correct ontaarde obsessie om PERMISSIVITEIT te camoufleren als vemeende…. “verdraagzaamheid”(sic) tegenover criminele wandaden van Muzelmannen.

 2. dewanandblog zegt:

  Opmerkelijk: zelfs jonge moslim kinderen zijn toch verdomd radicale islamieten, al vanaf 9 jaar en ik vind het zorgwekkend.

  Sommige syndromen zijn erfelijk.

 3. ja de demografische arabisering door het abnormaal hoge geboorteoverschot van de vele islamitische volkeren en de Islamisering gaan hand in hand.

  Opmerkelijk: zelfs jonge moslim kinderen zijn toch verdomd radicale islamieten, al vanaf 9 jaar en ik vind het zorgwekkend.

  Is deze stelling dan toch waar:

  elke moslim is een potentiele terrorist en jihad strijder en kan op elke moment radicaliseren en in naam van hsijn Allah dus criminele dingen doen tegen onschuldigen.

  Geloof is iets zieligs, ook hindoes en christenen kunnen vaak radicaal en haatdragend zijn, en ik praat uit eigen ervaring.

  De politie moet nu alle incidenten met moslims en etnische groepen strak registreren en de etnische afkomst erbij vermelden, incl geloof en huidkleur, land van herkomst.

  ja wij hebben geen keus meer, het is nu al een burgeroorlog.

Comments are closed.