Eerder dit jaar werd voor de Arnhemse hogere rechtbank duidelijk dat dat de veroordeling van Raffie Chohan voor belediging van moslims bleef staan. De bewuste uitspraken waren gedaan op een demonstratie in oktober 2015 van de burgerbeweging PEGIDA. Omdat vrijheid van meningsuiting maar zelden geld voor critici van de Nederlandse multiculturele samenleving besloot het Openbaar Ministerie over te gaan tot vervolging. Uiteindelijk had dit een veroordeling tot gevolg, die tot op heden is blijven staan. Echter Chohan tekent hiertegen beroep aan.

Dat bekent concreet dat Raffia Chohan in cassatie gaat en dus beroep aantekent bij het hoogste rechtsprekend orgaan van het land tegen een uitspraak van een lagere rechter. Met natuurlijk de hoop dat de uitspraak wordt vernietigd. Als de activiste deze stap niet neemt heeft ze zeker een strafblad en is er jurisprudentie ontstaan. D.w.z. dat er een uitspraak van de rechter is, waardoor anderen in soortgelijke gevallen minimaal dezelfde straf kunnen krijgen.

Het laatste oordeel door de Arnhemse hogere rechtbank was als volgend;

Vrijspraak ten aanzien van feit 1:
Ten laste gelegd HAATZAAIEN.
Vrijgesproken!

Geen vrijspraak voor feit 2:
Verdachte heeft zich schuldig gemaakt aan BELEDIGING van moslims wegens hun godsdienst. De verdachte is veroordeeld tot een geldboete van € 250,00 (tweehonderdvijftig euro), bij gebreke van betaling en verhaal te vervangen door 5 (vijf) dagen hechtenis. Bepaalt dat de geldboete niet ten uitvoer zal worden gelegd, tenzij de rechter later anders mocht gelasten omdat verdachte zich voor het einde van een proeftijd van 2 (twee) jaren aan een strafbaar feit heeft schuldig gemaakt.

Mocht u Raffie Chohan willen ondersteunen in haar strijd voor de vrije meningsuiting en tegen de Nederlandse staat, surf dan via onderstaande verwijzing naar de pagina van Chohan waar u meer informatie kunt vinden:

HIER DUS

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Activiste Raffie Chohan tekent toch beroep aan tegen uitspraak”

  1. Er is geen sprake van HAATZAAIEN het is pure waarheid dat wordt gezegd

  2. Hoe LAF kan een rechter zijn tegen eigen VOLK en deze ongewenste extremisten, racisten, vernietigers van ONZE vrijheid van mening en godsdienst gelijk geven. Ik hoop dat deze rechter die deze uitspraak heeft gedaan zelf te maken krijgt met dit crapuul.

  3. haar betoog was gericht tegen de keuze tot paspoortafgifte aan niet-Europese moslims door het parlement

Trending

%d