Het project van de identitaire jongeren, met als doel het terugdringen van de invasie van Afrikanen over de Middellandse Zee richting Europa, is een groot succes geworden. Men heeft de eerst missie erop zitten en is hierover zeer te spreken. Ondanks een zware tegencampagne heeft men de reis en werkzaamheden naar voldoening afgesloten. De jongeren ontvingen gedurende het hele project een storm van haat van linksextremisten, EU-medewerkers en diverse media-organisaties. Men ging door en heeft de onwerkelijke en onmenselijke situatie op de Middellandse Zee volop in de schijnwerpers gezet en daarmee de ongevraagde en ongewilde instroom van migranten naar Europa weten terug te dringen.

De jongeren hebben een licht weten te schijnen op de onethische praktijken van de migrantenorganisaties (NGO’s) die zich bezighouden met het transporteren van mensen over deze zee. Door de praktijken van de organisaties te bekritiseren en voor het voetlicht te brengen zijn inmiddels zijn al drie van deze NGO’s met hun werkzaamheden opgehouden. Ook kwam er een golf van kritiek van gewone Europeanen toen bleek dat velen onder hen gewoon samenwerkten (en ongetwijfeld nu nog werken) met mensensmokkelaars en criminele netwerken.

Defend Europe, een groep moedige jongeren met enkel een boot en wat spandoeken, werd vanaf het begin tegenwerkt door zowel de autoriteiten van de Europese landen als organisaties van de Europese Unie zelf. Men heeft dan ook weten aan te tonen dat er wel degelijk een onwil is vanuit onze bestuurders om de buitengrenzen van het continent te bewaken. Dat eenieder met enige wil zo onze landen binnen kan lopen, waaronder dus ook talloze islamterroristen.

In de aankondiging over het einde van de eerste missie laat men dan ook trots weten steun van talloze voorname politici te hebben ontvangen. Dat er daarbij zeer veel media-aandacht is gegaan naar de situatie op de Middellandse Zee en de standpunten en argumenten van Defend Europe. Maar vooral ook dat de keur aan migrantentransporteurs enorm is verminderd en daarmee ook het aantal migranten.

Dit nieuws alleen dankzij jouw steun!

Help ons de leugens van de main stream media (MSM) te doorbreken. Geef ons 5 euro – of meer!

€ 5,00

3 reacties op “Defend Europe heeft eerste, zeer succesvolle missie beëindigd”

  1. Eindelijk men zou er van verstomd staan dat er nog nuchtere mensen zijn die nadenken. Politici denken niet na enkel aan hun portemonnee denken deze in de Wetstraat en dat Europees vilbeluik. De ondergang van Europa begint aan het Chumanplein in Brussel, Ho ja en bij Merkel

Trending

%d