[VIDEO] Een gesprek over racisme tussen Joost Niemöller en Meindert Fennema

Journalist Joost Niemöller werd door emeritus hoogleraar politieke theorie Meindert Fennema in dagblad Parool een racist genoemd. Over dit beladen begrip gaan beiden met elkaar in gesprek. Want wordt er niet te snel naar dat woord gegrepen en daarmee de ernst van de problematiek genegeerd? Is het niet noodzakelijk in het belang van een goed maatschappelijk debat dat we het inhoudsloos moddergooien met krachttermen aan de politiek en haar bevriende media overlaten en als zelfdenkende burgers nu eindelijk eens een inhoudelijke discussie aangaan?

Café Weltschmerz heeft beide heren uitgenodigd om deze uitspraak van Fennema met elkaar te bespreken. Het gesprek is hieronder te beluisteren en duurt een kleine 50 minuten.

 

2 comments

  1. Politiek-correcten geïndoctrineerden beweren dat er maar één enkel mensenRAS zou bestaan omdat er maar één enkel mensenSOORT (Homo Sapiens) de evolutie overleefd heeft ! 60 jaar geleden leerden wij op de lagere school reeds dat er volgende mensenrassen waren ; het “blanke ras”, het “gele ras” (Verre-Oosterlingen), het “rode ras” (Indianen, autochtone Amerikanen), het “bruine ras”(Papoea’s, Aboriginals, Maori) en het “zwarte ras” (negers, die door PoCo’s discriminatoir “Afrikanen” worden genoemd net of bruine Noord-Afrikanen en blanke Zuid-Afrikanen geen “Afrikanen” zouden zijn !) Uiteraard is dit NOG steeds zo in het algemeen, want meer specifiek is er uiteraard ook interraciale procreatie. Politiek-correct bargoens newspeak heeft
    mensenras politiek-correct verdraait tot….”etnie”. Waarom Wilders voor vermeend “racisme”(sic) werd veroordeeld tart de objectief-correcte logica, maar behept met politiek-correct nep-“logica”(sic) beschouwend, zouden Marokkanen dus …..een aparte “etnie” zijn ! Dergelijk dol “redeneren”(sic) lijkt kennelijk enkel politiek-correct ontaarden “gegund”(sic) !

Comments are closed.