CitizenGO roept op petitie te tekenen tegen genderneutrale maatregelen

Een burgerbeweging met de naam CitizenGO stelt zich teweer tegen de mogelijke genderneutrale maatregelen die ingevoerd gaan worden. Men wil bij een nieuwe regering erop aandringen om hier niet mee verder te gaan en zich niet te laten overreden door politieke partijen en belangenorganisaties die dit wel willen. In een eerder stadium van de samenstellingsonderhandelingen kwam naar buiten dat de VVD-onderhandelaars onder aanvoering van Mark Rutte zich bij de onderhandelingen zullen inzetten voor het verder doordrijven van de genderneutrale terreur.

Onder druk van diverse lobby’s wordt de onzalige gedachte naar voren gebracht, dat er iets anders zou bestaan dan een man en een vrouw. Deze genderneutrale opvattingen komen met een sneltreinvaart ook de publieke ruimte in. Recent liet de Nederlandse Sporenwegen weten mee te gaan doen aan de gender-gekte en dat ook busvervoerder Arriva dit overweegt. De Treinreizigers van de NS worden met ingang van de nieuwe dienstregeling niet meer aangesproken als ‘Dames en heren’ maar met het sekseneutrale ‘Beste reizigers’.

CitizenGO ziet extra gevaar voor opvolgende dwaasheden op dit gebied, door deelname van D’66 aan de besprekingen voor een nieuwe regering. De organisatie laat zelf het volgende hierover weten;

Net als Alexander Pechtold, heeft Rutte het ‘COC Regenboog Stembusakkoord 2017’ ondertekend. Dit akkoord wil niet alleen een expliciet verbod op discriminatie van alle soorten LHBTI-mensen in zowel de grondwet als de Algemene wet gelijke behandeling opnemen, maar ook dat de geslachtsvermelding geschrapt wordt uit onze paspoorten en andere documenten, dat lessen ‘LHBTI-acceptatie’ verplichte kost worden voor MBO-leerlingen…. en dat we het over de hele wereld verspreiden van die ‘LHBTI-acceptatie’ gaan bekostigen middels subsidies aan LHBTI-clubs.

Wilt u zelf ook tekenen tegen het beleid om de biologische werkelijkheid van man en vrouw te beschermen en de regering op onverantwoordelijk genderneutraalbeleid te wijzen?

Teken dan de volgende petitie van CitizenGO

2 comments

  1. Genderneuraal, dus “HET mens”, “HET man”, “HET vrouw” etc…. ??????

Comments are closed.