Defend Europe stuit op tegenwerking

De jonge activisten van Defend Europe, een project van de Europese identitairen, bevinden zich op het Italiaanse eiland Sicilië. Daar wacht men op de aankomst van de boot de C-Star waarmee men naar de Libische kust wil varen om de werkzaamheden van de migrantentransporteurs te onderzoeken. Men wil hiermee trachten te voorkomen dat de maffia en migrantenstichtingen (NGO’s) hun criminele praktijken ongehinderd en buiten het zicht van de wereld kunnen doorvoeren. Echter wordt de organisatie vanaf alle kanten tegengewerkt en dat is zeer opvallend te noemen, omdat de overheden helemaal niets ondernemen tegen de gevaarlijke activiteiten van de migrantentransporteurs.

In een recent opgenomen vraaggesprek tussen de identitaire voorman Martin Sellner en de Canadese journaliste Lauren Southern wordt duidelijk dat de organisatie enorme tegenbeweging ondervindt, sinds men met het project van start is gegaan. Dat gaat om een aantal opvallende zaken. Zo is de Spaanse justitie bezig met onderzoek naar Defend Europe vanwege piraterij. Schrijven mediaorganisaties van alles over hun activiteiten, waaronder dat men vluchtelingen zou willen verdrinken. Een lastercampagne die een hoop onrust teweeg brengt.

Daarnaast is er sprake van een enorm haatgolf richting de activisten, vooral ook van tolerante, linkse medeburgers die hen allerlei nare zaken toewensen. Sellner laat weten dat het nogal opvallend is dat overheden nu wel in actie komen, terwijl ze de NGO’s en hun vaak illegale activiteiten volledig ongemoeid laten. Het roept bij hem vragen op als; wie hen tegenwerken en waarom zouden ze niet willen dat men naar het werk van de migrantenorganisaties kijkt. Wat wil men voor de Europeanen verbergen?

U kunt het volledige vraaggesprek, dat wordt afgenomen in het Engels, hieronder bekijken. De duur is een kleine tien minuten.

7 comments

  1. Dit was te verwachten natuurlijk. opboksen tegen de maffia.. Maar eens zal het tij keren !!

  2. ik sta achter de indentitairen, maar we ook eerstaf van die zg.NGO”s, nietdit zijn de grootste landverraders, als je die mensen wilt helpen doe het dan in land van herkomst maar dat durven ze niet.
    Als ik in Europa verbleef zou ik gaan meehelpen, ik hoop dat als ik terug keer er een en ander veranderd is.

  3. Omdat er een plan achter zit dat plan is om het HUIDIGE EUROPA TE VERWOESTEN EN EEN NIEUW EUROPA TE LATEN HERRIJSSEN. DE NWO zodat de ELITE(lees Brussel) de ABSOLUTE MACHT KRIJGEN EN DE DEMOCRATIE TEN GRAVE WORDT GEDRAGEN

      1. Waar bespeurt u zogenaamd anti-semitisme,???? Uw term “goyim” getuigt nu ook niet bepaald van grote openheid en is eerder denigrerend.

Comments are closed.