Missie ‘Verdedig Europa’ van identitairen onderweg

Deze week lieten de identitairen weten dat de missie om de stroom van migranten terug te brengen op de Middellandse Zee midden juli van start gaat. Enkele maanden terug was er een campagne van start gegaan om de nodige financiën te verzamelen die hiervoor nodig zijn. Inmiddels blijkt er voldoende geld te zijn opgehaald om te kunnen beginnen. Men heeft een schip kunnen aanschaffen en begeeft zich hiermee straks ook op zee. Als concrete doel wil men de migrantenstroom omkeren en daarbij zorgen dat er minder migranten verdrinken bij de oversteek en trachten de criminele mensensmokkelaars en niet-gouvernementele organisaties (ngo’s) het werken lastig te maken.

Men wil met het schip aldus naar de kusten van o.a. Libië varen en daar in samenwerking met de Libische kustwachten trachten te verhinderen dat migranten überhaupt de oversteek maken. Wanneer men drijvende mensen ziet, zal men de reddende hand uitsteken, deze mensen oppikken en terugzetten op het Afrikaans continent. Er zal dus vooral gepoogd worden om zoveel mogelijk schepen en rubberboten te bewegen rechtsomkeert te maken.

Defend Europa laat in haar persbericht o.a. weten;

De misse zal half juli beginnen en zal als doel hebben aan de hele wereld het werkelijke gezicht van de zich humanitair noemende ngo’s te tonen en hun samenwerking met de oversteek-maffia en de dodelijke consequenties van hun activiteiten op de zee. Wij willen op termijn « No Way » politiek als die van de Australiërs, met Europese kustwachten die migrantenboten systematisch terugsturen.

Met deze politiek heeft de regering van Australië het in zeer korte tijd voor elkaar gekregen om het aantal doden op de zee tot nul terug te brengen, terwijl de jaren voor dit beleid er 1200 mensen waren verdronken in een poging de Australische kust te bereiken.

Voor meer achtergronden over deze missie kan men de video hieronder bekijken; journalist Lauren Southern gaat in gesprek (Engelstalig) met Martin Sellner over de start van de missie en de achtergronden hiervan. #DefendEurope Mission Begins!

Wilt u de moedige identitairen nog ondersteunen in hun missie Europa te verdedigen? Velen gingen u al voor, zie deze verwijzing voor alle informatie.

4 comments

  1. Dat zijn nagels met koppen in een internationale taal die voor iedereen duidelijk mag zijn.
    Het zal niet lang duren vooraleer ze extreem rechts, racistisch, neo-nazi’s en meer van dat fraais zullen genoemd worden. Maar dat zijn we allang gewoon.
    Eindelijk geen woorden meer maar daden.

    1. @Alex

      Als ze je extreem rechts, racistisch en/of neo-nazi noemen zeg je gewoon “Dank U”.

Comments are closed.